Donoryste ir tatoo

Donoryste ir tatoo

Ar galima duoti kraujo, jei esi pasidares tatuiruote? (Esu girdejus, kad ne…)

Galima TaipAisku jei pasidarius tattoo “neisimete” kokia infekcija…

negalima Ne

o kodel mano trys tatiuruoti draugai dave?.. geras Juokiasi

Matyt neprisipažino turintys tatuiruotes. Šiaip jau tatuiruoti duot kraujo negali.

negalima Taipbet jei labai nory tai anketoje parasai, kad tatuiruociu netury y gali duot tik reikia kad jos nesimatytu kraujo davimo metu

o kokios itakos turi taturuotes kraujui?

šian girdėjau, jog tatuiruotę turintys žmonės negali duot kraujo tik pirmus metus nuo pasidarymo. Bet nesu tikra

Tai kaip dabar zinot…? Vieni sako galima kiti ne KandaGal kas nors tixliai zinot ir galit pagrist kodel? Meluot negaliu, nes tatoo bootent ant rankos tarp plastakos ir alkunes, ten ir nenoredamas, uzsimerkes pamatysi Cha cha

Nu tai nueik ir vietoj tiksliai sužinosi.

Kad man labai nepakeliui, eit vien del to, kad pvz…suzinot, kad negali duot to kraujo…ex geriau pasitaupysiu tu centu… Ne

Hmz, mano manymu tatoo nelabai turi itakos kraujui… Vis delto pamegink uzsukti ir pasidometi, papildomi centai nesimeto Mirkt Nekaltas jei zinoma ju duoda!

tikriausiai del to, kad tatoo turejimas yra rizikos grupe del hepatito C, ZhIV ir kitu krauju plintanchiu ligu. Bet logishka, kad turetu buti terminas del laikotarpio, t.y. tu ligu inkubacinio periodo…