doktors mano jame...

doktors mano jame…

uz pigei atidaweu Cha cha

ir dar 12klt liko Apkabinimasbaudejas susirgo,olaus nemokamo siuliau,nejame sita darba Cha cha

ratai ratukai labai puosia sita audele

1.5k lt cia max uz ja moket. Jei netiki paklausk buros

doktors skersas db i visas sankryzas lex Cha cha

2k lt prie geriausiu noru. Su salyga, kad zieminiu ratlankiu komplektas yra Šypsena Cha cha Cha cha

as dosnus,numeciau 5klt Taip

kazhi, uzh kiek stumtum shita silke realiai?

jei rimtai rytoj atvaziuoja pajamt uz 8klt is klp boicai…uzpyyyso negyvai jinai mane Ufff reijk lytu, zenijos Cha cha

tai karininkai turtingi yr, jie neskir tu pinigu, baige tris klases ir dvi bonkes gaun po 8 smotus i du su puse menese ;]

namiok ponel, kur ir kada but? Cha cha

Nesakyk kad su ratais atiduodi…

ya nipanimaju paruski Cha cha

youtube.com/watch?v=kt4Cvtk0JtQ&feature=relatedpaklausyk gal pramush ;] pradesi atgamint Cha cha

gerai butu 3klases…blia va kur kur,bet pas mus turi visa gyvenima mokintis ir mokintis Žliumbiauz 8klt? blia gal man pajamt,fokieciams isudyt galima uz ne pigEi Cha cha

vaziosiu i miesta, paskutinius ‘‘kovos’’ ratus apsuksiu su aude Apsvaigęs gal paskutiniu karta susiimsiu su kokiu civyku Šypsena

per pati pati pika 2007 rudeny dalyvavau veselioj su muzikantais uzh 3000 Lt. Ble ble, kai pagalvoji, beveik eiliniai, niekam nezhinomi muzikantai, per nakti kala 3000 Lt. Juokiasi Gyvenom Gerai

o dabar uz 3klt cicins tryptu 2 dienas Juokiasi nu minimum yva tikrai Cha chair dar nusvampintu

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Ir dar ishlydetu svechius su garmoshka