DIZELIO KAMPO ir FAZES REGULIAVIMAS !!!
Iš principo po tokio reguliavimo taip ir turėjo būti. Jei gerai supratau jie tau pavėlino uždegimo kampą, o dėl to ir sumažėjo trauka. Per daug ankstyvas degimas irgi nėra gerai taip kaip ir per daug vėlyvas. Šiaip apie "Dyzel servis" man asmeniškai neteko girdėti blogų atsiliepimų. Aišku visi daro klaidų, net ir krūčiausi servisai. Bet manyčiau,kad su jų patirtimi tai degimą turėtu išstatyti normaliai.
Dar patarimas, nepasitikėk per daug kompiuteriais nes jie nėra visagaliai, bent jau auto srityje. O šiaip netgi BMW Krastoje išstatinėja siurblį rankiniu būdu.
J.
Buvau servise "Dizel Servis" pakeisti pasiskirst dirza, nu aisku po tokios operacijos rekia kampa ir faze reguliuoti. Tai va. Iki remonto (Mano Golf DTI) buvo kaip ir neblogai trauke kaip zveris, bet jie pasake, kad mano kampas blogas (apie 0.3 ?) ir pastate kaip ir reikiama (0.7). Kaz kaip
pasirode, kad variklis tapo bukesnis ir garsiau veikia. Ar taip ir turi buti? Gal yra kuitas geresnis servisas tipo
(VW)kur daro viska kompas o ne mikrometras?
Aciu.
Johny Bravo, You are very negative. It seems life treated you badly.
wow but I think you`ll learn just “uh ah…”
I prefer learning English on the B-i-t-c-h
Well, on a beach you may only sleep (quite dangerous) or… maybe meet some people?? But then you should be at non-lithuanian beach… for learning some English…
Yes, Johny Bravo, bravo!!! “on the *kekšė*!”
chillin’