Displazijos tyrimas kalei,turejusiai shuniuku?

Displazijos tyrimas kalei,turejusiai shuniuku?

Vopros takoiKietas
Kale atsivede shuniuku,ar galima daryti displazijos tyrima ishkart po to,arba jei galima,tai po kiek laiko?
Aciu ish ankstoLabas

Aš čia tik šiaip rašau, nei žinau, nei ką, bet jei jau leista kalę kergti tai kam tas tyrimas?

Cia viskas del tu nauju taisykliu-kale buvo sukergta kai dar nereikejo tyrimo,o dabar jau atseit reikia. Va v ciom dieloKietasMirkt

Nu vot togda vsio jasno. Aš čia vėl nieko nežinau, bet kiek suprantu koks skirtumas kada daryt. Šuniukai įtakos tam neturėtų turėti. Bet čia aš nesu kompetetingas.

Nu shiaip tas taisykles patvirtino liepos 1 d. Tai jau kergdami turejo zhinot. Bet man atrodo, kad pilnai isigalios shios taisykles nuo sausio 1. Tegu pasiaishkina.

Daryt galima, tik rezultatai gali atrodyt blogesni, negu yra ish tikruju.
Kalems nepatariama daryt HD priesh ruja ir kuri laika po rujos. Gal pabrinke audiniai shiek tiek keicia vaizda rentgeno nuotraukose…Nezhinau.
Kita vertus maitinanciai kalei yra kenksminga narkoze - kale po narozes negales maitint vaiku, ju tvarkyt…Shuniukams iki 3 savaiciu labai svarbu gauti kales piena( del imuniteto) ir kad kale nuolatos juos laizhytu, masazhuotu pilvukus. Jeigu shuniukai jau valgo patys, tada galima daryt.

Tai kergimo aktas buvo išduotas?Tada ir šuniukai gaus dokus Taip o kad galėtų ją kergti toliau jau reiks pasidaryti tą displaziją Nekaltas iki kito kergimo Šypsena

Shiaip jeigu kale sukergta iki sausio 1 dienos, tyrimas nereikalingasNekaltas
Bet ash jau girdejau atvieju, kad kale priverte daryt displazijos tyrima jau su shiniukaisNekaltas

Taipmanau, kad kergimo aktas viska apsprendzia, nes jis isduodamas tik tada, kai kale atitinka veisimo nuostatus. Visa kita beliatristika. Bez bumazki, ja kakashka, a s bumazkaij chelovek Cha chaCha cha

kur artimiausiai daro displazijos tyrimus?Nekaltas

Vilniuj ir Kaune.

Paskambink Orestui 868512353.Sakyk nuo dviratininku.Jis patars.

Šiap tai displazijos tyrimas tokioms veislėms kaip bordo dogai, bulmastifai yra privalomas jau seniai ( kaip ir buvo dobermanams, rotikams, vokiečių aviganiams ), o tas įvedimas nuo kitų metų sausio 1d. yra visoms likusioms veislėms. O jei klubas išdavė kergimo sutartį be tyrimo, tai žiopli sekretoriai, vadinasi paskui bandė taisyti savo klaidas, nes be tyrimo dokumentų šuniukams neduoda. O šiaip esu girdėjusi kad nepatartina daryti tyrimo rujos metu, nes gali būti netikslumų.

kaip ir pridera? Šypsena

tai tame ir reikalas-kergimo sutartis ishduota,shuniukai gime,o popieriu daba-figa ,neduoda.Ir liepie maitinanciai kalei daryt displazijaBaisu…gal yra kur nors parashyta,kiek laiko po gimdymo galima darytNekaltas?

Tu chia apie sena history? Ar vel tas pats atsitiko?

apie ta paciaTaip…vakar shnekejau su sheimininke,daejo iki tokiu brieduBaisu,kad sake nepripazhins tyrimo,jei jis bus daromas ne LietuvojApakęsApakęs

Oho,tipo LIetuvos speciai geriausi Cha cha Blogai

AhaTaip Ash irgi su ja sheshtadieni shnekejauNekaltas Siaubas kazhkoksBaisu

MatytApakęsApakęs Ash irgi nelabai supratauNekaltas Jeigu zhmogui nepatiko tyrimo rezultatasNekaltas Tai kodel negalima perdaryt kitur?