Disneyland - vaikų darželis
Siemet vaziavau i prancuzija, na ir zinoma kaip neaplankysi
gerai zinomo visu mylimo disneyland’o… as gal naivi, bet
tikejausi kvapa gniauzianciu atrakcionu, daug adrenalino,
nepamirstamu ispudziu…
deja, ten tik mikimauzai, ‘edyklos’, ir ‘pardavyklos’, milijonai
zmoniu ir keli siek tiek padorus atrakcijonai, i kuriuos norint
patekti reik eileje laukt apie valanda ir ne maziau…
ten turetu ileidineti tik tevus su vaikais iki 5 metu…
o jus ar esat buve? gal susidaret kitoki ispudi?
Niu nepasakychiau, kad waiku darzhelis .
Aishq, kad Disneyland’as daugiau skirtas waikams, tachiau ir suaugusiems yra ka weikti. Man labiausiai patiko, jei gerai beprisimenu, skrydis i menuli, amerikietishki kalneliai ir kazhkokiu ten traukiniu wazhiawom per wandeni . Na, ir ash tikejausi kazhko baisesnio, tachiau ir taip buwo
.
Apsilanke ir mano teweliai Disneyland’e ir liko patenkinti. Nors yra tikrai ne jaunuoliai . Wien tos leles shokanchios, grojanchios, kurias pamatai plaukiant laiweliu mano tewukams padare ispudi
.
Kaip tik kai kurie atrakcionai manau, kad nelabai tinkantys waikams. Teko pastebet klykianchiu mazhyliu ish baimes .
Niu as tau pritariu ice-te, nes ir man ten vaiku darzelis pasirode…jokio adrenalino nepatyriau, nes tiesiog nebuvo kur. Taciau Svedijoj Goteberg mieste atrakcionai yra , nors niekas apie juos gal nieko nezino. Tikrai noreciau ne viena karta sugrizti, nes prisiminimai nuostabiausi
Bl, vaziavo jie ten adrenalino ieshkot. Shokit su vorve ish Tv bokshto (ant kaklo prisirishe ) - tau bus ir adrenalinas ir ispudziai…
Disneyland’as man paliko labai gera ispudi. Is ties, labai gaila, kad ten buvau tik viena diena (pakeliui) ir pavyko isbandyt gal tik 4-turis atrakcionus
nes eiles begalines (vienintele blogybe)… Siaip kas suzhawejo, tai pati atmosfera. Ish tikruju jautiesi patekes i pasaku pasauli. Ten tiek suaugusiems, tiek vaikams idomu (gal suaugusiems net labiau. sugryzt i vaikyste…
). Buvau pvz VaiduokliuName. na, baisumo ten daug nebuvo (nors pora vietu tikrai adrenalinas sukilo
… bet efektai
, pvz didele mene, ir joje sokancios permatomos dvasios, arba ore atsirandanti dainuojanti galva, ar kai vaziuoji pries veidrodi, ir virs galvos matai tau atsirandanti vaiduokli
… na reik paciam panatyt, nes tikrai unreal
… Kiti atrakcionai taip pat
. baisumo tai ten ner daug, nu bet pvz kai ivandeni nerem su traukinuku tai…
… Man ten labiausiai patiko atmoefera. tikrai noreciau dar karta, tik si kart kokiom 3-im dienom
…
labukas buvau disneylende gal pries kokius 5 metus, ispudziai kuo geriausi. Kartu vaziavo ir tevai, jiems taip pat labai patiko, mamule ir dabar nuo raketos(ar kaip ten tas atracionas vadinas) atsigaut negali zodziu
Mes Disneylende buvom spalio men. Tai visi labai patenkinti. Eiles nedideles, idomesniuose atracionuose pabuvojom po 3-4 kartus. Ypac patiko Skrydis i menuli, Indiana Dzons ir Kodako stereo kinas
Nors, Karibu juru piratai, Siaubo pilis, Laukiniu vakaru anglies kasyklos ir panoraminis kinas irgi paliko nebloga ispudi. O norint labai astriu pojuciu, tai reik vaziuoti i Asteriksa. Mum nepavyko nuvaziuoti, bet kas buvo, tai sake JEGA
Disneyland’as gerulis…Uj man tai patiko… Ypac tox atrakcionas kur atsisedi,pradedi vazhiuot atbuliniu ir padarai mirties kilpa…uj uj… O ejlj tai ilgiausiai gal koki 15 min.teko pastovet,bet ir tos minutes neprailgo,ned buvo draugu su kuriais dar reikejo aptart sekancius atrakcijonus…
nu krc Fun
Sudukas pranc disneylandas, vienintele padoresne karusele tai raketa daugiau tai ner ka ten veikt, va usa tai kits reikalas
nu buvau as ten…nesamone ;D eiles keliu km… krc suds
Tai visur tokiose landuose eiles beprotiskos
Matyt ne visi sugeba isijaust i ta atomosfera… Man ten net ne atrakcionai esme buvo. o pti aplinka. Is tikruju, sukurta nerealiai…
jasiki man viena draugiaska ta pati sake bet ji mane tikrovej macius
npors as tej nematau panasumu
kashanuka aciukis
man labi kazkuo ji panasi i Agniezsha )
jwrga
miela fuotke, bet rejkejo det be juodo fono
tipopasikelusi aciukis
Ishdeekus