Diskusija.

Diskusija.

Kuri tautomobili dalyviai rinktusi ? Kuom skiriasi visi siti automobiliai technine [puse ? Sakykim imam visus su 81kw motoruautogidas.lt/audi-a4-b5-universalas-1997-0123009788.htmlauto.plius.lt/skelbimai/audi-a6-1-9-l-sedanas-2080969.htmlautogidas.lt/volkswagen-passat-b5-tdi-universalas-2000-0122 999324.html

kokia cia diskusija,is esmes ta pati platforma,masina ir t.t. renkiesi isores dizaina ir vidaus erdve.

Tai panasaus atsakymo ir tikejausi. Tai pas visus tapati daugiasvirte stovi ? Tai jos kaip ir niekuom nesiskiria ?

passat b5.5 lyg ir nera 81kw.

b5.5 siaip idejau kad 4 foto butu Klasta

tas pats bbs tik kitose rankose Cha cha

ribota pasauleziura Blogai

absoliuciai tas pats komplektas eina,kaip ir vaziuojia identiskai,vietos kur kas daugiau pasate ir a6,salonas man a6 geriausiai surinktas…tik tas senas automatas atsigeria gerai,netgi labai gerai ir kazka zemiau 9ltr mieste net nelauk.

O tai siaip ka rinktumetes ? Salonas man tai a6 graziausias… Isore labai nuo spalvos, apdailos ir ratu priklauso SkaitauKipsaw ne ne ne cia tas automatas ne prie ko Mirkt Tik taip grazesni modeli parinkau ir tiek Mirkt

tureta passat b5, audi a4 2003m, dabar turiu audi a4 2005, pas visas tos blogosios vaziuokles, bet nei su viena jokiu problemu Gerai

zinai kazka geriau uz daugiasvirte?

b5.5 tai cia kuris, tas apacioj po kaire?

Nežinau

Mindosas man a4 ta naujesne irgi labai Apkabinimas

jei iš šitų turbūt silkę, o šiaip nei vienos nejamčiau…

lyg nebūtų kitų, patvaresnių variantų(tikrai ne apie toyotas kalbu)

bet cia idomios kainu kategorijos sakyciau… nuo 2ke iki 6ke Gerai

is situ a6 graziausia

pirkdamas A6 dar paklosi nemazai papildomai kad galetum turet ta 81kw varikli Mirkt