Diskusija prie kavos puodelio
Sveiki brangieji, lietuviai mėgsta gardžiai pavalgyti, todėl labai norėčiau sužinoti kokius patiekalus labiausiai mėgsta bangiečiai? ir papildomas klausimas vaikinams ar jus mėgstate gaminti valgį?
(gal kada atvyksite į svečius, todėl noriu žinoti kuo pavaišinti )
As tai lazanija labai megstu Ypac Cilej. O gaminti oj kaip nemegstu
bet man labai patinka kai bernai valgyt gamina
respect
Oi, cia nuo nuotaikos, metu laiko ir viso kito priklauso. Daug ka megstu, tik vat saltiena ne prie sirdies man
Na ka… daug kas skanu
Cepelinai, saslykas, Cili ivairus patiekalai
Gamint pats gaminu, geriausiai sekas keptos bulves ( bent taip sako visi kam teko ragaut )
Labai labai megstu italu virtuves patiekalus !!! Dievinu sokolada ir ledus
Aha saldytuve baigesi maistas…Tai gal nesupyksi jei sivakar ateisiu i svecius
JUOKAUJU Ne siaip gaminti as nemegstu
Nes pritruksta tam laiko o megstu beveik viska isskyrus tarkinius blynus vedarus na ir dr ka nors
Jei baigėsi maistas su malonumu priimsiu į svečius, matau, kad neišrankus svečias būsi , o vėdarais tikrai nevaišinčiau nes pati jų nemėgstu
Ramunėlė rašė:
Jei baigėsi maistas su malonumu priimsiu į svečius, matau, kad neišrankus svečias būsi , o vėdarais tikrai nevaišinčiau nes pati jų nemėgstu
Tai gerai issilyginsiu kaklaraisti ir atlekiu
ui man net pilvas urgzt pradejo
kaip ash noriu valgyt
Ramas rašė:
Na ka… daug kas skanu
Cepelinai, saslykas, Cili ivairus patiekalai
Gamint pats gaminu, geriausiai sekas keptos bulves( bent taip sako visi kam teko ragaut )
Pagirtina, kad pats moki gaminti valgį, tikiu, kad labai skanios tavo ruoštos bulvės, tu nusipelnai , jei vyrai gamina maistą tai jis buna skanesnis nei pagamintas moterų
Ramunėlė rašė:
Pagirtina, kad pats moki gaminti valgį, tikiu, kad labai skanios tavo ruoštos bulvės, tu nusipelnai
, jei vyrai gamina maistą tai jis buna skanesnis nei pagamintas moterų
Va del to ir sakau, kad man patinka kai bicai gamina
Jurgute rašė:
Ramunėlė rašė:
Pagirtina, kad pats moki gaminti valgį, tikiu, kad labai skanios tavo ruoštos bulvės, tu nusipelnai
Keptas bulves Dieve o jums ne daug tereikia pasistenges galeciau ir blynu iskepti(nors pirma karta vietoj miltu krakmola panaudojau
)
Vaidoshius rašė:
Jurgute rašė:
Ramunėlė rašė:
Keptas bulves
Dieve o jums ne daug tereikia pasistenges galeciau ir blynu iskepti(nors pirma karta vietoj miltu krakmola panaudojau
)
Nu zinok karatais vaikinai is paprasto patiekalo tooooooki padaro kad
Jurgute rašė:
Nu zinok karatais vaikinai is paprasto patiekalo tooooooki padaro kad![]()
![]()
O merginos ne?
[quote]
Vaidoshius rašė:
Keptas bulves
Dieve o jums ne daug tereikia pasistenges galeciau ir blynu iskepti(nors pirma karta vietoj miltu krakmola panaudojau
)
Kai iškepsi gal pakviesi į svečius
[quote]
Ramunėlė rašė:
Vaidoshius rašė:
Keptas bulves
)
![]()
Butinai Siandien erku miltus po to ateinu pas tave i svecius tada rytoj iskepsiu blynus ir tave pakviesiu gerai?
[quote]
Vaidoshius rašė:
Ramunėlė rašė:
Vaidoshius rašė:
Keptas bulves
)
![]()
Butinai
Siandien erku miltus po to ateinu pas tave i svecius tada rytoj iskepsiu blynus ir tave pakviesiu gerai?
Sutarta
[quote]
Ramunėlė rašė:
Vaidoshius rašė:
Ramunėlė rašė:
Vaidoshius rašė:
Keptas bulves
)
![]()
Butinai
Siandien erku miltus po to ateinu pas tave i svecius tada rytoj iskepsiu blynus ir tave pakviesiu gerai?
Sutarta
Kada uzeiti?
Vaidoshius rašė:
Kada uzeiti?
Vakare 18.30