Diskusija prie kavos puodelio

Diskusija prie kavos puodelio

Sveiki brangieji, lietuviai mėgsta gardžiai pavalgyti, todėl labai norėčiau sužinoti kokius patiekalus labiausiai mėgsta bangiečiai? ir papildomas klausimas vaikinams ar jus mėgstate gaminti valgį? Labas
(gal kada atvyksite į svečius, todėl noriu žinoti kuo pavaišinti Taip )

As tai lazanija labai megstu Laimingas Ypac Cilej. O gaminti oj kaip nemegstu :stuck_out_tongue: bet man labai patinka kai bernai valgyt gamina Gerai respect Taip

Oi, cia nuo nuotaikos, metu laiko ir viso kito priklauso. Daug ka megstuKavaNiam niam, tik vat saltiena ne prie sirdies manŠypsena

Na ka… daug kas skanu Šypsena
Cepelinai, saslykas, Cili ivairus patiekalai Gerai
Gamint pats gaminu, geriausiai sekas keptos bulves Cha cha ( bent taip sako visi kam teko ragaut )

Labai labai megstu italu virtuves patiekalus !!! Dievinu sokolada ir ledus Niam niam Niam niam Niam niam

Aha saldytuve baigesi maistas…NekaltasTai gal nesupyksi jei sivakar ateisiu i svecius???JUOKAUJU Ne siaip gaminti as nemegstu Ne Nes pritruksta tam laiko o megstu beveik viska isskyrus tarkinius blynus vedarus na ir dr ka nors Liežuvis

Jei baigėsi maistas su malonumu priimsiu į svečius, matau, kad neišrankus svečias būsi , o vėdarais tikrai nevaišinčiau nes pati jų nemėgstu Taurė

Tai gerai issilyginsiu kaklaraisti ir atlekiu Liežuvis

ui man net pilvas urgzt pradejo Nežinau
kaip ash noriu valgyt Pavargęs

Pagirtina, kad pats moki gaminti valgį, tikiu, kad labai skanios tavo ruoštos bulvės, tu nusipelnai Dovana , jei vyrai gamina maistą tai jis buna skanesnis nei pagamintas moterų

Va del to ir sakau, kad man patinka kai bicai gamina Cha cha

Keptas bulves ???!!! Dieve o jums ne daug tereikia pasistenges galeciau ir blynu iskepti(nors pirma karta vietoj miltu krakmola panaudojau Liežuvis)

Nu zinok karatais vaikinai is paprasto patiekalo tooooooki padaro kad Niam niam Niam niam Niam niam

O merginos ne?

[quote]
Vaidoshius rašė:

Kai iškepsi gal pakviesi į svečius ??? Girtas

[quote]
Ramunėlė rašė:

Butinai Taip Siandien erku miltus po to ateinu pas tave i svecius tada rytoj iskepsiu blynus ir tave pakviesiu gerai?

[quote]
Vaidoshius rašė:

Sutarta Laimingas

[quote]
Ramunėlė rašė:

Kada uzeiti?

Vakare 18.30 Bučkis Labas