Disko skaidymas su Acronis Partition Expert ir PQ Partition Magic.

Disko skaidymas su Acronis Partition Expert ir PQ Partition Magic.

Pastebėjau keistą dalyką: Jei HDD suskaidomas su PM tai Partition Expert be problemų tvarko tuos diskus. O jei diskas suskaidomas su Partition Expert (FAT32 arba NTFS), paleidus PM išmeta lentelę: “Power Quest Partition Magic has found an extended partition on disk 1 that crosses the 1024 cylinder boundary and is not marked as an Extended X partition. This condition can cause data coruption on this disk. After fixing this problem PM must reboot your system to reinitialize the file system drivers. Ir klausia ar pakeisti Extended partition Į Extended X partition?” Ar tai kažkokia klaida, ar tiesiog Acronis ir PQ produktai skirtingai skaido diską ir tarpusavyje “nesusikalba”.

logiskai galvojant acronis sukuria sau kazka ten ko PM neatpazysta ir nori taisyt. po galais, negi pradejus taisyt danti, eini speciali ji baigt pas kita stomatologa? skaidykit su fdisk ir APLAMAI nebus jokiu bedu Šypsenat.y. naudokites viena softa, ir geriausiai ta pacia versija

Beje, Acronis Partition Expert jau nėra leidžiamas. Dabar tą darbą atlieka Acronis Disk Director Suite

Fdisk man tamsus miškas, reiks kada panagrinėti kas ten ir kaip veikia. Kažkada skaidžiau 80 GB diską į kelias dalis, rodosi valandą jei ne ilgiau jis dirbo, va visokie PM tą darbą atlieka kurkas greičiau. O fdisk ar leidžia pasirinkti failų sistemas? Ir kaip?

su fdisk tučiame HDD sukuri primari partition-5-8GB.suinstaliuoji win ir toliau iš win dakuri visa kas tau reikia ir no problem-win dirba savo susikurtoje aplinkoje.