diskai

diskai

keiciami Nekaltas? kiek maximaliai mm gali isdilti Nekaltas?

o kas negerai su jais?

padile neblogai Nekaltas idomu iki kiek gali isdilti kad be jokios rizikos vazineti Nekaltas

O ten tik atsispindi kazkas, ar jau visom vaivorykstes spalvom nusidaze? Jei taip - KEISK!!

O del isdilimo kiek iziuriu, tai dar gali vaziuot, pas mane daugiau isdile, dar nesuku galvos.

atsispindi Nekaltas

o kam taupyt ten kur nereikia ? juolab kad pinigniai klausimai cia nieko nelemia

O kam metyt babkes jeigu to daryti dar nereikia? Ir is vis cia klausimas toks kvailas, nuvarai i servisa ir jie tau pasako ar laikas keist ar ne o dabar su muiline fotke xuj tu cia pamatysi ar keist ar ne.

gali pratekinti kainuos apie 100lt gali nusipirkti naujus. ziurint kokia kaina (jei diskai nauji 200lt kainuos tai gali keisti i naujus manau). ir ziurint kiek jie sudile. kiek min mm gali rasti ant disko. paprastai buna uzrasyta Min TH ir skaiciukai. su slankmaciu pasimatuoji, atmesk nutekinima ir zinosi ar galima ar ne. jei neradai ant disko, gali eiti i www.brembo.com > aftermarket > 2008 catalgue > susirask savo modeli ir parasys kokio storio minimum gali buti.

servise ten jiems visada laikas keisti Cha cha

pasiziurek autodatoj kiek turi buti min, ir poto su stangeliu primesk, nes kazkokio tai standartinio skaiciau nelabai ir yra.

{eMPy} > Taip as kai praktika atlikinejau tai irgi reikejo keisti nors dar buvo galima prasukt drasiai kokis 50k km

vakar ciupinejau VW V12 stabdziu diskus ir stabdziu cilindrus Nekaltas

man su disku tekinimu tai nekokia patirtis yra.Karta variau i servisa pakeist priekiniu stabdziu kaladeliu,meistrai dar ir diskus nutekino,po pakeitimo stabdant visa masina purtes,nuvariau dar karta,jie dar kart nutekino,vis tiek tas pats,visa masina purtos nuo stabdymo,tai prie to pacio reikejo ir diskus keist.tai va,atsargiai su tuo tekinimu

jei diskus esi perkaitines,gali tekint netekines Blogai

kad perkaitę diskai, pamėlę net…

autoriui> kita syk geresniu kampu pafotkink,bo niherna cia nieko nesimato

Nebutinai turi but pamele, jeigu perkaite, galejo staigus temp. skirtumas juos tik sukraipyt. Mano nuomone, disku tekinimas tai tas pats kas padangu restauravimas…

as kai keiciu kaladeles visas nusitekinu Kietas o 100lt uz nitekinima… …nu nebent visu 4 Cha cha