dirbtinis įvaizdis. jo formavimas ir rezultatai

dirbtinis įvaizdis. jo formavimas ir rezultatai

seniai aišku, kad dėl įvaizdžio padaroma belenkas Cha cha

pvz., mano mėgstamas eminem’as norėdamas sukurti blogo berniuko įvaizdį, "važiavo" ant motinos, senelės grasino nužudyti žmoną, mano nemėgstamas M.Manson’as išsioperavo šonkaulius, kad galėtų sau pasičiulpti, -niolika m.jacksono plastinių operacijų, brinteny nekaltybė, c.aguileros pareškimas, kad mėgstą audringą gyvulišką seksą, itin atviras Kosmo vokalisto interviu Panelėje ir dar daugybė pavyzdžių…
krc, gi viskas yra kruopščiai planuojama ir nėra jokių atsitiktinumų ar sutapimų. ar to tikrai reikia ir koks jūsų požiūris?

atlikeju 90% sudaro ivaizdis, 10% sugebejimai

jo pritariuTaip

va cia tai jau tikrai Nekaltas

Na nevisai, bet publikos dėmėsio jiem reikia… Tik kartais jis vemti verčia Šypsena

priklauso nuo atlikeju…negalima taip teigti apie visus…

Džeksonas teigia, kad plastinių operacijų nesidarė Cha cha

Is tiesu visi tie "silikoniniai" dainininkai taip daro vien del to,kad uzgostu savo trukumus…Ir bijo buti iskritikuoti…,bet nera nieko blogesnio uz dirbtinuma…Va,kaip gyva pavyzdi galiu duoti Linkin Park - vyrukai yra savimi ir uztat niekas ju nepeikia…O jei tom visokiom "Britnem ir Agilerom" taip geriau…-pirmyn…Vis vien ju klauso tik 7-12 metu mergicos…O veliau jos supranta ,kokio slamsto klausesi…WAT!

[quote]Sakau is savos patirties…(kazkada man patiko Backstreet boys…PavargęsVeeeŽliumbia)
[/quote]
Brrrr…net baisu pasidaro tai prisiminus,o dabar atradau tikra laime…LPGeraiTaipApkabinimas

na girdėjau, kad teigia, jog pasidarė tik dvi operacijas Juokiasi o visa kita, - pokyčiai bręstatnt Cha cha ir mol visiems taip būna

2 paranoia: čia LP = Luciano Pavarotti, LinkinPark, Lucy Perl ???

Brrrr…net baisu pasidaro tai prisiminus,o dabar atradau tikra laime…LPGeraiTaipApkabinimas

[/quote]

norejau tik pasiteiraut kokios pati muzikos klausytis turejai garbes?
ir ar po kokiu 10 metu tau tai nebus juokinga prisimint?Šypsena
tiek
Tuxxas