Dingo privačių žinučių ikonėlė!

Dingo privačių žinučių ikonėlė!

Iš pilkos juostos dingo privačių žinučių ikonėlė! Ar čia tik pas mane taip?

nu ne netik pas tave bet ir pas mane ! LiūdnaLiūdnaLiūdna

Ir foto … pagrindinė . Aš nekaltas

As istrynew whawhawha Šikšnosparnis

Įtariu, kad šis gedimas bus pataisytas tik po švenčių… Na nelabai patogu, kai nesimato ar yra laiškų…

bliamba ! jeigu tik po svenciu tai negerai PiktasPiktasPiktas as turiu labai svarbu dalyka gaut o per emaila jauciu neatsius…

Na žinutės tikiuosi vis dar veikia, tik turi laiks nuo laiko nueiti ir pasitikrinti Šypsena Nepatogumas šioks toks, bet ką padarysi, manau, kad adminai šiandien jau darbą baigė, o gal klystu? Aš nekaltas

Dlia osobennich:
virsuje yra matomas didelis vokas, kurio apacioje yra matomas uzrasas: "MANO ZINUTES"
Jei netyce paspausi ta voka - netyce pamatysi savo zinutes (senas ir naujas, jei kas atsius)

Ir pas mane nerodoMirkt

wa dabar pagavau kaip pasiziureti Mirkt

Xawiers,
Nieko naujo nepasakei Liežuvis Šitai ir taip aišku. Tik kartoju - nepatogumas šioks toks, nes nesimato ar gauta žinutė ar ne, reikia kaskart eiti ir tikrinti…

Nepatogu - netikrink.
As tai dziaugiuosi kad nors nemokamai galiu banga naudotis.
Negalima reikalauti kad viskas idealiai veiktu.

Cia pa visus turbut dingo

tai tas vokas nemirga kai ateina privati zhinute? O gal pasikeichia jo spalva? ar vienodai buna kai nera nauju zhinuchiu ir kai yra? kaip Mirkt

Xawiers
Aš manau, kad forumas "Pasiūlymai Bangai" būtent tam ir skirtas, kad pateikti klausimus ir išsakyti pastabas. Jeigu pastebėjau kažką ne taip, parašau tikėdamasi, kad bus pataisyta. Be jokių priekaištų ar reikalavimų. Tiesiog norisi atkreipti į tai adminų dėmesį ir tiek.

ATSIRADO!!! Gerai
walio Šypsena tu dėl to nieko ir nepastebėjai, nes dabar jau vėl viskas tvarkoje!

Jau pas mani atsiradoCha cha
GeraiTaipGeraiTaip

woba… geras… viena sekunde yra, kita nera… gali pagalvoti kad vaidenasi… matyt chia nuo tu duju rusijos kulturos rumuose ar kokiam ten… turbut iki musu dabar atejo Cha cha

jei pas kanors dar neatsirado - nueikit i priv. msg puslapi. Atsiras.