Dingo mūsų katytė… Atsirado… O kol jos nebuvo prisiblatino kitas…Bet jis numiro…
Dingo katinas… juodas su baltom letenom… kas pamatysit praneskit…
wow…nerealiai… … gal galetum pasakyti kuriam mieste, rajone, kaip atrode, kokiom aplinkybem dingo ir etc.?
tikrai… balsiuose. vilniuj. paskutii kart matem ant tvoros apie pietus… mano antra puse is proto biski kraustosi…
NUOTRAUKOS [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diar y_other/321754.127901-=(549796501](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diary_other/321754.127901-=(549796501)
o gal pas bachurus pabego? siap turetu gryzti, nes kates turi tokia savybe rasti savo namus
sekmes
Jeigu nesuvazhinejo, pareis. Drauges katinas taip po gero pusmechio parejo.
PAREIS.Juk jis katinas megsta but vienas
grazus katinas ir as prisijungiu prie visu mananciu, kat turetu grizt…
o gal jau ir grizo?
Siandie jau ketvirta nakti nemiegos namie Vakar matem netoli namu, bet jis musu neprisileido, murzinas ir akiu vyzdziais susiaurejausiais…
Siandien vel ieskojom ir nera…
nuo kada ventura dalyve patapai
lyti pakeitei
ne nare ir dar svarbiausia dalyva
7 nakti katino namie nera… Bet prisistrojino kitas labai panasus, keletu potepiu skiriasi… patinas… gal kas sumaise ir issiveze??? Jam valgyt ir bijom duot (kad nepriprastu), ir duodam tikimes (gal ir kvaila bet gal ir nea) kad kada katinais apsikeisim…
ko cia pergyveni, jei matet katina netoli savo namu ir kaip sakot jusu neprisileido, tai nesiemet geresniu priemoniu ji sugaut, o ne tai kad kicikici pas mus… RUTAO>
buvau
, o dabar
Jai rimtai dingo…tai su tokiu apibudinimui ,surasi 100%‘’ Pas mane miesto gatvese katinu daxuja begioja,juodu su baltom letenom.
pasiziurek biski zemiau… ten nuotraukos sudetos… Nesakysiu gi kad sterilizuota, antkakli nusiplese pries keleta dienu iki pabegimo, svoris 2-3kg ir pan.
anu
Po astuoniu dienu nezinomybes grizo si vakar!!! Siandien visos didziausios viltys buvo beveik uzgesusios, galvojom mirs jei uzrakinta kur nors, arba jei issiveze i miesta tai negris… Greiciausiai kazkas buvo kazkur uzrakines, nes grizo baisiausiai sulysus, o lauko duris per metra apeidineja… Aciu visiems kurie palaiket… P.S.: dabar turim kita problema… Kol nebuvo musu katino atklydo is kazkur labai panasus ir storas katinas… Niekur nuo namu neina, gal kas pametet?
sweikinu dabar tex du katinus augint;DD uzuojauta
:>
Man tai rodos po dviejų mėnesių turėsit kačiukų