Nieko neinstaliavau bet C diske is niekur nieko dingo apie 200MB (buvo apie 400MB) Na cia tikriausiai pats kompas kazka sau prisisiunte. Dabar signalina kad jam mazai laisvos vietos Ka jis pats siule viska istryniau bet to nepakanka. Nezinau ar aiskiai cia viska parasiau Bet bukit geri padekit. Kaip rast ir atskirt nereikalingas programas? Kuriu niekam nereikia? o gal tai neimanoma?
man taip buvo… tai hardas jau eina mirties keliu, man budavo taip kad dingsta ne tik 200 mb bet ir 1Gb taij buvo nekas, bet padarai scan disk tada atsistatydavo vieta kompe laikinai
kokia operacine sistema pas tavy, ar win98 ar winme xp?
jei winme ar xp tai turi tokias opcijas system restore, pas tave jos galy but uzdetos ant max tai ir mazeja vietos reguliariai
Pas mane WIN direktorijoj Temp tuscia ir dar yra WUTemp ir ta tuscia
o pvz ka reiskia pagefile(sys) Jo man kaip ir reikia tiketis neatidaro O sis failas uzima ~200Mb Yra ir dar panasiu?
o tu vis tik pabandyk atjungti ta system restore ir pamatysi jei vietos neatsirado tai problemos kame kitame
pvz. koks virusiukas sedi
ir tushcia vieta valgo…
o dabar Tu man paaiskint kaip atjungti Kad as nenugrybauciau ir visko neisjungciau!
O tai Norton antivirus dar gali ir visu virusu nerast?
Dar cia tarp kitko Karta kai ijungiau kompa pas mane iskart atsirado Stop-sign (etropology)(kazkas tokio) Zodziu as pati jos tikrai neinstaliavau ir nieks kitas negalejo tai ta programike man ten tik viska skanavo ir kazkokias nesamones rasinejo Siuo metu jau ji isinstaliuota
Siandien eksperimentavau ir tryniau is kompo ivairius failus ir katalogus, nes tie xp MB valgo ziauriai. Kazkoki volume katakloga atradau virs 200MB aptryniau ir nieko(liko 0,5MB). Nes idiegus programulka 2MB vietos diske sumazeja gal 20MB. Kur jie tu kopiju prikisa velnias zino. Pridaro visokiu restore bylu. Vien Win katalogas 1GB uzima.
Tai va ir as radau System Volume Information Ten kazkoks restore ir buvo Pratryniau as ji visa ir dabar atsirado ~500MB !!! Tikiuos nieko blogo nepridariau
Visiema aciu uz pagalba