Dinges bagazas
Gal kam teko susidurt su tokia problema noreciau suzinot kaip sekes ir panasiai nes mano bagazo jau savaite oro linijos negali rast !!! Ar yra kokia nors transportuojancios firmos finansine atsakomybe uz bagaza ar ne ? patarkit. Dekui
anksciau ar veliau atsius tau bagaza o jeigu ne tai turetu tau konpensuoti
su kokiom oro linijom keliavai?? air baltic ar Lietuvos avialinijom??
Na, velniava kokia tai
Mano buvo dingęs kartą, bet tik todėl, kad nespėjo LAL iš vėluojančio KML lėktuvo perkelti Amsterdame. Ta prasme, ne dingo, bet užsilaikė Neslėpsiu, susinervijau juodai
Tai už dviejų dienų buvo pristatytas tiesiai į namus Kaune avialinijų sąskaita
Na as naudojaus Lufthansa paslaugom tai jie sako mano bagazas gali buti uzsimetus kur tai frankfurte arba Lisabonoje ir sake neaisku kiek reiks laukt, kas tikrai labai nervina. Ir isvis atrodo kad cia Lietuvoje esancios atstovybes darbuotojai nelabai tuo rupinasi, tipo cia pas juos tai iprastas reiskinys
Tai va, jiems įprastas reiškinys, o tau galbūt didžiausia problema pasaulyje šiuo metu, tiesiog vietos nerandi, kol neatgavai savo daiktų - maža ką ten vežei savo lagamine
Gal kokį skundą mestelk moralinės kompensacijos reikalaudamas…
O gal net teks ir dėl materialios žalos atlyginimo aiškintis,
who knows
Ruoškis psichologiškai
Materialinė žala (jeigu tokia bus) atlyginama visada. Moralinė - kaip pasiseks.
Yo, pvz, tarp visų kitų daiktų pasimetė kokios 5 juostos nuotraukų, ar pan. Materiali žala gal ir nelabai didelė, bet kaip man gali neatlyginti tokios moralinės žalos?!
[quote]Shirshe77 rašė:
Yo, pvz, tarp visų kitų daiktų pasimetė kokios 5 juostos nuotraukų, ar pan. Materiali žala gal ir nelabai didelė, bet kaip man gali neatlyginti tokios moralinės žalos?!
[/quote]
Tai sakau, su moraline slidus reikalas. Nuo konkrečios situacijos priklauso.
Tai va kad pas mane ne tik fotojuostos ten liko bet ir gan svarbi informacija verslo kompaktiniuose diskuose… Nu aisku as galeciau paprasyt tos kompanijos naujo kompakto, bet paprasciausiai reiktu laukt kol is Cekijos ateis tas kompaktas, o beto ju akyse atrodyciau kaip tikras luzeris prarades ta kompakta, net kai negalejau sito niekaip itakot …
Uzuojauta.Nuo nelaimiu niex neapsaugotas.
buvo dinges. kita diena atsirado. tik ji ish vln i kns tai pusdieni vezhe bishki uzhkniso puse dienos namie sedet ir laukt.
beje, ish kur skridai? jei ish Cekijos, tai teko girdeti, kad ten dazhni nesusipratimai su bagazhu buna
jei neatsiras tavo bagazas tai sakyciau turetu kompensuot praradima. nepasikuklink isvardinant turini lagaminu
neteko su tuo susidurt.