Dingę laike
Per du mėnesius pasaulyje dingo 10000 žmonių. Yra prielaidos, kad arba juos pagrobė, arba dingo savo noru, arba dingo laike.
Nors ir kaip tai atrodytų keista ir neįmanoma. Mokslininkai ir paranormalių reiškinių tyrinėtojai savo tyrimo rezultatus jau pateikė žmonėms.
RUSIJA
2000m.
Vakarieniaujant visai šeimai, šeimos galva nuėjo į rūsį pasiimti raugintų agurkų. Praėjo 10 min. šeima sunerimo ir leidosi į rūsį jo ieškoti. Jo nerado. Paskelbe apie žmogaus dingimą. Praėjo trys metai. Namas parduotas jaunai porai. Vieną vakarą jiems sėdint prie židinio atsidarė rūsio duris ir iš jo išlindo pagyvenęs vyriškis su stikline agurkų. Jo nesupratto, jis nesuprato, jam buvo praėję 5 min nuo to ,kai nusileido į rūsį. Mūsų laike jau buvo praėję 3 metai…
tokia istorija ne vienintelė. Yra daug žmonių, kurie dingo laike. Ir grįžo, bet grįžta ne visi.
Nors ir kaip tai atrodo fantastiška, bet taip yra. Niekaip kitaip žmogaus dingimo nepaaiškinsi.Pasaulis sunerimo. Su kieviena diena dingsta vis daugiau žmonių. Darosi baisu.
Jūsų nuomonė apie tai?Dalinkitės turima informacija. Man jos labai reikia.
Rusai yra rusai… Nuejo uzkandos pasiimt ir per rusio langa pabego pas sabutylnikus… Issiblaives sugrizo… Viskas cia aisku…
Just joking…
Idomi lb istorija, jei tikra, aisku…
Tikra. Ir čia ne vien Rusijoje vyksta.
o is kur zinai, kad tikrai tikra?
Yra mokslininkų, kurie dirbo šia tema, ištirta, įrodyta. Dabar užtenKa tik įsijungti televiziją ar radiją, ar atsiversrti internetinį puslapį. Visur apie tai.
tai beda beda, nueini i tulika pashikt…metams penkeriems
Kaip beatrodytu keista, bet tjp gali atsitikti kiekvienam
na nemanyčiau, kad visur apie tai kalbama, ir radija ir teliką ir internetą turiu, bet nieko negirdėjau, todėl nedrįsčiau sutikti su tuo, kad dabar tai baisiai svarbi ir aktuoli tema, kad idomi tai pripažystu.
bet šiaip žmonės dingdavo visada ir įvairiai, vieni neatsiranda kiti atsiranda keistomis apinkybėmis ir teigia keisčiausius dalykus (tokiu kaip, kad ateiviu pagrobimas, laiko skylės, ir t.t. nesu šios srities eksperte tai daugiau nieko ivardinti negaliu, bet manau buna ir kitokiu dingimu). tik va neaishku kiek tos visos istorijos tikrovishkos ir kiek tik bulvarines spaudos pasipelnymo budas (atsiprashau uz mano cinizma, bet daugeliu atveju straipsniai ir nuotraukos apie ivairius keistus atsitikimus buna sukurti vien tam kad pritraukti skaitytoja/ziurova).
o tikri keistieji dingimo atvejai dazniausiai buna del atminties bukles sutrikimu, dazniausiai prarandama atmintis ir kas vyko tam tikra laiko tarpa zmogus negai prisiminti, ish to manau ir prikurpiamos ivairios istorijos. Viska galima logishkai paaishkinti.
na čia kad visur tai žiauriai perdedi. nei per tv nei per radija be perstojo apie tai niekas nekalba
jei ir buna tai laida buna spec. ir priskiriama fantastikos skyreliui.
mokslininkai gal ir tiria gal ir dirba bet kažin ar jie tikri tuo ka istiria ir atranda.
o internete gali dar ne tokiu fintu prisieškot.
p.s. aš nesakau kad tokiais dalykais netikiu. visko buna
p.s.s beje jei nenorite dingti neikite y rusy agurkeliu
ARICA
Iš dalies su tavim sutinku. Aš irgi netikiu visokiais bulvariniais ,ar nebūtinai, skaitalais. Bet šituo tikrai tikiu. Yra anomalijos ir parapsichologinių reiskinių centras. Jis pateikė savo išvadą šia tema, ir aš jas pamačiau. Na gal šiek tiek perdėjau, kad tj visur yra. Na gal ne visi tą pastebi. Aš,kai domiuosi tokiais dalykais, seku informaciją apie kitokį pasaulį, apie viską, kas nepaaiškinama, tai manau, kad mūsu logika yra ant tiek maža ir nesugeba paaiškinti tokių dalykų. Mes įjungdami savąją logiką, tik bandome apgauti patys save, kad jaustumėmes visiškai saugūs čia, Žemėje.
Priimu tavo skeptiška nuomonę. Juk ne visi tokiais dalykais tiki, ir nevisi turi “kitokią akį”.
Karlsonas
tikrai perdėjau, nepagalvotai parašiau. Nes aš tik ir žiūriu tokias laidas, kurios priskiriamos neįprastom temom
todėl man ir atrodo, kad tj visur šnekama
Tai galima dingti laike ir nefantastiškai. Tada kiti žmonės tave vadina tinginiu. O aš būsiu gydytoja ir atrasiu laiko sutrikimo sindromą.
Na čia manau tinginystė su dingimu laike nesusijusi.
tema gal ir nieko bet prašau tada faktu, ar nuorodu
o šeip šitos istorijos senos kaip pasaulis. ir dingsta ne tik pavieniai žmones. seniai seniai apie 92 metus skaičiau straipsnį kaip italijoi dingo visas traukinys įvažiaves į tunelį, va če tai dingimas o dingo esant liudininkams nes tai buvo jo pirmas reisas.
Geras… Ir jo daugiau nerado? Net negirdejau tokio fakto. O jei nori nuorodų, galiu duoti. Bet ne lietuvių kalba turiu
taigi kad jo taip ir nerado, o ten jei gerai pamenu ir keleiviu gan daug buvo o nutiko tai jei gerai pamenu tarpukario metu.
įmesk tuos linkus į privata. gali but rusiski angliski lenkiski. ir kitokie rasiu kur isiverst
Manau, kad laikas nėra tiesiog kažkoks trukmės matas. Tai yra gerokai sudėtingesnis reiškinys, negu mes galim įsivaizduoti. Gal mes laiką suvomiam panašiai kaip žiurkėnas trigonometriją. Ar galima be ironijos įsivaizduoti, kaip du žiurkėnai diskutuoja apie praktinę trigonometriją? Turbūt ne. Tai va - panašaus pobūdžio diskusijos yra ir tarp kelių žmonių apie laiko išsikraipymus. Na, gal aš čia ir perdėjau truputi, bet esmė maždaug tokia…
Kyklos
įdomiai čia parašei, gal ištikrųjų tjp ir yra.
idomu idomu…labai jau sunkiai tiketina.gal koki linka gali numest kur butu kazkas apie tai?nes nieko negirdejau