Dienraščiai, žurnalai ir kita spauda verslui

Dienraščiai, žurnalai ir kita spauda verslui

Niekaip negaliu išsirinkti gerų popieriuku paskaityti Šypsena
Arba visus perku, bet kai paskaičiuoju kad per mėn išeina per 2000lt vien spaudai tai biškuti nelabai…
Nusprendžiau atsirinkti ir rinktis, bet kuo giliau į miška tuo daugiau medžių Šypsena tos literatūros vaje vaje.
Tai man parūpo ką skaitote Jūs ir kas Jūsų nuomone geras leidinys?

Pvz man VŽ kažko labai jau nekoks pasidarė, aš nežinau jie kažkaip labai artėja prie Lryto ar dar kažkokio niekaliuko.
Visai sudomino spausdinukas Lithuanian business review

Parašykit kokius žinot kokius kaitot ir apie juos savo nuomone

verslas.banga.lt Mirkt

Pastaruoju metu idemiau VZ pradejau skaityti, bo kuri laika gausiu sita peiperi nemokamai Mirkt
Apskritai, pagalvojau kad reikalinga alternatyva toms VZ, nes ko gero visa verslo dienrasciu (iseinanciu kasdien) rinka jie ir turi uzsigrobe. Nu bent jau man taip is sono atrodo. O gal yra koks nors lygiavertis konkurentas? Jei nera, tai reikia daryt! Kietas

Mano manymu, “Lietuvos rytas” su priedais - bendrai situacijai Lietuvoje, dar galima viena koki regiono dienrasti (kuriame gyveni) paskaityt, bet ir tai reikia atsirinkt ir specializuoti leidiniai Tavo veiklai. Mano manymu to pakanka. O daugiau yra internetine ziniasklaida, kuri nieko nekainuoja, nekaupia siuksliu, visada vietoje padeta, nereikia ieskoti kur dingoŠypsena

del VZ:
VZ - dienrastis, o ka dienrastis paprastai daro? atskleidzia kasdienius ivykius nesigilindamas i analize. Lietuvoje per mazai ivykiu, kad reiketu daugiau alternatyvu VZ. jei visos dienos verslo ivykiai telpa i 5min. rubrika ziniose, tai kazin ar verta tam skirti dar viena dienrasti.

galu gale pasaulyje populiariausias - FT ir jo is principo pakanka, nes toliau jau reikia ivykiu analizes. Tam i pagalba ateina savaitrasciai, menesiniai zurnalai. Cia va ir yra didziausia nisa ko gero…

as asmeniskai ant popieriaus pinigu neleidziu ir naudojuosi interneto ziniasklaida bei TV.