didžiausių pasaulio melagių top-9

didžiausių pasaulio melagių top-9



  1. Karol Jozef Wojtyla ("John Paul II&quotMirkt (1920-)
    Valdo vieną didžiausių žemės rutulį apraizgiusių organizacijų. Gimė 1920 metų gegužės 18 dieną, Wadowice, Lenkijoje. 1978 metais tapo popiežiumi. Pats stebuklų rodyti nemoka, bet noriai apie juos kalba. Jam pavaldi organizacija išvilioja iš žmonių pinigus, pasakojimais apie kažkokį Dievą. Nepateikdami nė vieno faktinio įrodymo, kad Dievas egzistuoja, organizacijos kunigai reikalauja patikėti jais, pasiduodant fantazijų žavesiui ir atsisakant žmogaus mąstysenai įprastų informacijos patikrinimo būdų.

Keista ir nenuosekli organizacijos vidaus politika (kunigai verčiami laikytis celibato) sudarė puikias sąlygas kunigų tarpe plisti amoralumui, melui ir veidmainiavimui, išsiliejusiems į pasaulinio garso pedofilijos skandalą.

Jeigu krikščionys reikš nepasitenkiną, mielai priimsiu jų atstovus, su asmeniškai Dievo pasirašytu raštu, suteikiančiu jiems teises atstovauti Pasaulio Kūrėją žemėje. Jeigu jie tokio rašto neturi… tegu nekruša proto, jog kažką atstovauja išskyrus save pačius ir nemeluoja, jog jiems tuos įgaliojimus kažkas suteikė.

Tikėti - ( ištroškusiems meilės ) - grynas malonumas. Nes net negaudami jokio atsako, jie "žino", kad juos irgi myli. Moterims skirtas Jėzus, vyrams - Marija. Kartą viena šovinistinė kiaulė pasakė: "Kai Dievas vyras, bažnyčioje dažniau lankosi moterys."

Skirtingai nei Melas, seksas (ar masturbacija) nėra nei nusikaltimas, nei nuodėmė, nei blogis ir turėtų būti tokie patys natūralūs bei toleruotini, kaip ir valgymas. Tačiau Meluojantiems viskas atrodo atvirkščiai. Kol vienos sektos mylėjimąsi vadina visuotiniu išsigelbėjimu, jog jų lyderiai galėtų susikurti asmeninį haremą bei dulkinti jo narius, ši organizacija pasielgė visiškai atvirkščiai. - Kad sekėjams būtų už ką atsiprašinėti ir atgailauti, ji apjuodino ir pasmerkė seksą - tai, be ko žmogus-žmonija neišgyventų. Tokiu būdu nuodėmingi tampame visi. Žinoma, bla bla bla… "…dėl sekso išduodamos šeimos, draugai…". Bet lygiai taip išduodama dėl duonos kąsnio… argi dėl to duona yra nuodėminga ir ją reikėtų pasmerkti?

  1. Uri Geller (1946-)
    Žmogus sugebėjęs išdurti ištisas šalis (tokias kaip USA ir Anglija). Jis važinėja po valstybes ir tol skleidžia marazmus, kol jo kas nors viešai nedemaskuoja (pvz. James Randi). Amerikoje jis susimovė "Larry King Live" laidoje 20 milijonų žiūrovų akivaizdoje, kai nesugebėjo pademonstruoti nei vieno savo psi-fokuso. Todėl pasitraukė dulkinti Anglijos žmonių, kur įgijo didelį populiarumą ir vėl buvo nusodintas skeptikų. Taip ir važinėja žmogelis. Labai mėgsta fotografuotis su įžymybėmis. Populiariausi fokusai, minčių skaitymas, laikrodžių taisymas, šaukštų lankstymas ir pan.
  2. Bhagavan Sri Sathya Sai Baba ("Sai Baba&quotMirkt (1929-)
    Šventas senelis, rodantis stebuklus indams bei egzotikos ištroškusiems turistams. Itin mėgstamas fokusas - daiktų materializavimas iš nieko ir dematerializavimas. Reikia manyti, pastarasis procesas dažnai paliečia ir žiūrovų piniginių turinį.

Pasaulyje yra nuo 10 iki 50 mln. žmonių, tikinčių, kad Satya Sai Baba yra dievo įsikūnijimas. Pastaruoju metu vis daugėja buvusių jo mokinių, kaltinančių dievo įsikūnijimą seksualiniu išnaudojimu, sukčiavimu ir vaikų tvirkinimu. Teigiama, kad jauni berniukai būdavo kviečiami pas jį "asmeniniams pokalbiams", kurių metu būdavo tvirkinami, aiškinant, kad tai esanti dvasinė praktika. Nežiūrint į tai, šventajam seneliui nėra ko nerimauti, - religingi indai dar negreit išdrįs oficialiai pateikti kaltinimus savo dievui.
4. Skiemonių Giedrius ("Kunigas-Žudikas&quotMirkt
Kunigas-Žudikas yra gerai žinoma, tačiau labai paslaptinga asmenybė, garsėjanti savo darbais, ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Dauguma galvoja, kad tai paslaptinga dvasia, siųsta Dievo, bausti nusidėjėlius. Kiti mano, kad tai inkvizicijos šmėkla, pabėgusi iš Pragaro ir įsikūnijusi į Giedrių iš Skiemonių kaimo. Mėgiamiausias užsiėmimas, skaityti pamokslus, naktimis skraidyti su deltaplanu ir ritinti nusidėjusiems kaimiečiams galvas.
5. Lafayette Ronald Hubbard ("Ron Hubbard&quotMirkt (1911-1986)
1954 metais įkūrė scientologų bažnyčią. Pirmasis atrado, kad pasekėjų smegenų plovimui nereikalinga jokia teologinė priedanga. Savo mokymo esmę sulipdė iš supaprastintų psichologinių teorijų ir hipnozės, pakeisdamas terminus savo paties sugalvotais naujadarais. Veikia pagal principą: 9 kartus sakyk tiesą, 10 kartą sumeluok. Be jokios sąžinės graužaties savinasi pasaulietinio mokslo atradimus bei naudojasi visiems žinomais ir pripažintais, bet nekuo su scientologų bažnyčia nesusijusiais žodžiais pvz. "Harvardo testas".

Pristatęs savo "mokslą" fantastiniame apsakyme, sugebėjo pritraukti šio literatūros žanro gerbėjų - daugiausia jaunimo - dėmesį. Kaip ir įprastinės religijos, scientologija, mainais į smegenų plovimą, žada neįtikėtinas perspektyvas: pagijimą nuo visų ligų, intelekto koeficiento padidėjimą, fenomenalią atmintį ir, kas svarbiausia, mokėjimą plauti smegenis kitiems.

Nors ankstyvasis Hubbard mokymas buvo sutelktas į psichologiją, 1993 metais jo sekta gavo religinės organizacijos statusą ir priklausančią tokiu atveju mokesčių lengvatą.

Nežiūrint į stulbinančią mokymo sėkmę, paskutinius savo gyvenimo metus Ron Hubbard praleido nuosavoje jachtoje Atlanto okeane, apsėstas paranojos, slapstydamasis nuo mokesčių inspekcijos ir bijodamas sektos narių sąmokslo.
6. Peter Popoff (1946-)
Stebukladarys gydytojas, turintis tiesioginį kontaktą su Jėzumi Kristumi. Gydo ligonius per viešus pasirodymus ir TV šou, stebuklingai atspėdamas jų diagnozes.

James Randi atliktas tyrimas parode, kad Jėzus Kristus kalba šiam pranašui 39,17 megahercų dažnio radijo bangomis, jo žmonos balsu. Randi komanda, kiekvieną kartą persirengdama ir nusigrimuodama, kelis kartus buvo pagydyta nuo eilės ligų. Vienas vyriškis išsigydė netgi tariamą gimdos kaklelio vėžį. Kai ši medžiaga, demaskuojanti Popoff, kaip apgaviką, buvo pateikta visuomenei, Popoff įžūliai tvirtino tapęs provokacijos auka, ir teberodo savo mistines galias lengvatikiams. Pagal šią istoriją pastatytas filmas "Leap of Faith" ("Tikėjimo šuolis&quotMirkt.
7. Chizuo Matsumoto ("Shoko Asahara&quotMirkt (1955-)
Gimė 1955 kovo 2 Kyushu, Japonijoje, vertėsi vaistažolių prekyba.
1984 metais, gavęs apreiškimą, įsteigė firmą "Aum Incorporated" - knygų leidybos ir jogos treniruočių centrą.

1987 metais, Himalajuose patyręs eilinį apreiškimą, persivadino į Shoko Asahara ir įsteigė sektą "Aum Shinri-kyo" ("Aukščiausios tiesos žodis&quotMirkt, kurios mokymas buvo budizmo, krikščioniškų pasaulio pabaigos motyvų ir Nostradamo pranašysčių junginys. Pranašavo paskutinį teismą ir pražūtį, sau rezervuodamas gelbėtojo ir išlikusiųjų valdovo vaidmenį. Asahara skelbė, kad gali išmokyti pasekėjus skraidyti, pranašauti ir skaityti mintis per nuotolį.

1991 metais sekta pradėjo veiklą Maskvoje. Ją lydėjo tokia sėkmė, kad 1993 metais "Aum Shinri-kyo" buvo oficialiai įregistruota Rusijos teisingumo ministerijos.

1992 metais, matyt, negalėdama sulaukti žadėtojo "pasaulio galo", sekta nutarė jį paankstinti. "Aum Shinri-kyo" "medicininė misija" vyko į Zairą, bandydama gauti mirtino Ebolos viruso mėginį. 1994 metais sektos nariai bandė Australijoje ištirti urano prisodrinimo technologiją. Nepavykus šiems grandioziniams planams, Asahara ėmėsi nervus paralyžiuojančių dujų.

1994 metų liepą 7 žmonės mirė ir 500 buvo smarkiai apnuodyti zarinu Matsumoto mieste.

1995 metų kovo 20 dieną 12 žmonių mirė ir 5500 buvo apnuodyta, sektai paleidus zarino dujas Tokijo metro.

1995 metų balandžio-liepos mėnesiais buvo areštuota daug sektos vadovų ir netgi pats Shoko Asahara, bet teroro aktai kurį laiką tebevyko. Buvo bandoma susprogdinti Tokijo merą, surengti zarino atakas metro ir geležinkelio stotyse.

Šiuo metu sekta tebegyvuoja, persivadinusi "Aleph" ir atsiribojusi nuo to, kas vyko. Kaip dažnai atsitinka, tikintieji, nuvertę vieną stabą, jo vieton susirado kitą - dabar jie garbina Asaharos dukterį - paauglę Archari. Belieka tikėtis, kad ji apsiribos vaistažolėmis…

  1. Vernon Wayne Howell ("David Koresh&quotMirkt (1959-1993)
    Gimė 1959 metais Houston, Texas. Būdamas dvidešimties metų įstojo į Septintosios Dienos Adventistų bažnyčią, iš kurios netrukus buvo išmestas dėl blogos įtakos, darytos kitiems nariams.
    Nusivylęs adventistais išvažiavo į Holivudą, ketindamas tapti roko gitaristu, bet ir šis sumanymas nepavyko.
    1981 metais Waco miestelyje prisijungė prie "Dovydo atšakos" - religinės sektos ir užmezgė romaną su pagyvenusia sektos "pranaše" Lois Roden. Pastarajai mirus su jos sūnumi pradėjo kovą dėl valdžios, 1987 m. pasibaigusią kraujo praliejimu ir kaltinimais pasikėsinimu nužudyti.
    1990 metais persivadino David Koresh ir su šimtu pasekėjų persikėlė į fermą Mount Carmel. Tirdami pranešimus apie nelegalių ginklų laikymą, agentai iš Alkoholio, Tabako ir Ginklų biuro (BATF) ir FBI 1993 m. vasario 28 bandė atlikti kratą fermoje, bet buvo sutikti ugnimi. Žuvo 4 BATF agentai ir 6 sektos nariai.
    Nepavykus krizės išspręsti taikiai, 1993 m. balandžio 19 FBI agentai šturmavo fermą. Kilusiame susišaudyme ir gaisre žuvo 74 sektos nariai, tarp kurių buvo 21 vaikas.
    Daug kas šią tragediją sieja su lygiai po 2 metų Timothy McVeigh surengtu sprogimu Oklahoma City. Jo metu žuvo dar 168 žmonės.
  2. Evangelia Dmitrova ("Baba Vanga&quotMirkt (1911-1996)
    Bobutė, konsultavusi žymiausius Bulgarijos ir kitų šalių politikus (pvz. Vladimirą Žirinovskį), prezidentus ir net kai kuriuos proletariato vadus, važiavusius prašytis į jos priėmimus. Gyvenimo pabaigoje ją oficialiai rėmė Sofijos (Bulgarijos sostinė) miesto komunistų valdžia.

Bobutė buvo akla. Sklido kalbos, kad Vangą apakino pats Kunigas-Žudikas su savo galinga dalge ir paliko gulėti apakintą deltaplano ašmenų. Nežinia, kuo ji nepatiko kunigui-Žudikui, bet nuo to momento, Vanga pradėjo matyti vizijas ir įgijo mistinių galių.

Didelės eilės turistų nusidriekdavo prie jos durų, su viltim išgirsti pranašysčių ir vizijų, ateinančių į Vangos makaulę šventų parapsichologinių regėjimų būdu.

konkreti fygne…

[quote]exasXXX rašė:
konkreti fygne…
[/quote]

CTRL+WC TaipCha cha

naktibaldai, tu ne perdaug rukai zoles?Nekaltas

CTRL+WC TaipCha cha

[/quote]

tu geriau pabandyk Telefonas 03

vat vat…jus visi tikintieji pramanytais dievais tik ir mokat ctrl+ wc…o kad ko nors protinga parasyt tai cia ne jusu nosiai Juokiasi arba argumentuojat kad jums zema panasiais dalykais prasidet…o man rodos esme tame…kad nieko jus neturite pasakyti…esate tusti kaip alaus bucylkos Juokiasi nes jusu samones uzpumpuotos religiniu fanatizmu Juokiasiper didelis noras ka nors izvelgti priveda prie filosofiniu haliucinaciju Mirkt beje…va per viena reiva su hebra isvedem idomia teorija Juokiasi kas tas zmogelis…sitame melagiu sarase pateiktas kaip nr1 jau seniai yra kanopas uzvertes Juokiasi tik kiti dvasininkai bijodami viesai paskelbti apie jo mirti pasistenge si fakta nuslepti…jie padare is jo iskamsa…i vidu sumontavo servo variklius…ir distanciniu budu valdo Juokiasi paspaudus atitinkama mygtuka jis pakelia ranka…arba paleidziamas i juosta irasytas jo balso irasas Juokiasi Juokiasi
va jums religiniai fanatikai Ignoruoju

Krc naktibalda,satanistas pasidarei?Visa tavo info yra is http://www.satan.lt As ten narsiau,man patiko kai kurie teiginiai,pasaulio suvokimo detales.Labai protingas (jau tavo paminetas) sakinys PER DIDELIS NORAS KA NORS IZVELGTI…Jei kam idomu butu pasiskaityti apie burejus,stai wap saitas http://tagtag.com/evil-empire

koks skirtumas is kur paimta info??? svarbu kad ji atspindetu esme Mirkt

as juk nekvieciu tiketi i velnia…tiesiog ten radau info apie baznycios nusikaltimus…

Taisyk temos pavadinima ir prirasyk 10 kadidata…

musu mielojo presidento ir tautos mylima pranase Lolašvili Mirkt

o tu isitikines kad visos tautos mylyma ?? Juokiasi nors neje jai cia ir vieta sitam top10 Juokiasi

bet tu ir pavarei

tyngiu skajtytGirtas

Su dideliu triusu viska perskaiciau ir priejau vienos isvados: neisizeisk, bet tu totaliai nusipeizejai, nukopijaves is kazkokio puslapio visa sita brieda!!! Kaip galima sulyginti popieziu su kitomis sektomis. Ar tu religija irgi priskiri sektoms. Dar tavo tas pasakymas atneskite man kazkieno pasirasyta igaliojima: tikejimo visa esme ir yra kad tiki i neirodomus dalykus. Koks butu tikejimas jei butu visi pateikti irodymai ir pan - nebutu i ka tiketi. Zinoma as taip pat nesutinku su kai kuriomis baznytinemis nuostatomis, bet viesai tai nerodau, o gyvenu savo galva. Taip pat skaiciau tavo tema apie inkvizicijas ir kitus baznytinius nusikaltimus ir jei atvitai tai nesupratau sios temos esmes. Visu pirma pati baznycia neneigia savo padarytu "darbu". Taip pat nereikia atmesti galimybes, kad daug kas buvo daroma prisidengiant krikcionybe (tos pacios inkvizicijos, tie patys kryzuociu puolimai ir t.t). Be to galima be baznycios pamineti ir daugiau zmoniu, kurie prazude milijonus zmoniu (visi tie stalinai, hitleriai, ivairus teroristai net kai kurie politikai ir pan). O tie kiti visi isvardinti magai tiesiog yra nevyke ilizionistai ir tiek.

2justek: tai vat sito str esme ir yra prilyginti baznycia hitleriams stalinams ir kitems fanatikams Mirkt

Blogai