Didysis Bangos sapnininkas

Didysis Bangos sapnininkas

Si ryt pamaniau ,kad reikalingas toks dalykas.
Va sia nakt, susapnavau Vakaryte ir ka tai galetu reiksti?
O butu toks sapnininkas, atsivertei , o ten parasyta:
sapnuoti Vakaryte reiskia…
Ir viskas aisku butu, o dabar galvok ,kankinkis.

Taip,kad dekit cia visi viska ka zinot apie sapnus ,
ten atsirinksim, kas kam tinka.
O gal ir tarp Bangieciu atsiras aiskeriagiu, sapnu aiskintoju.
Sekmes Cha cha

Prisiminiau vaikiska dainele.
As sapnuoju kad kakoju , atsibundu… akurat.
Va cia tai ir paaiskinimu nereikia.
Skaityk, pirmas irashas i sapnininka yra.

Tu mums parašyk,ku ta vakarytė tavo sapnuose veikė,tadu greičiau bus atsakimukai.!Šypsena

Nu kiek as zinau apie sapnus, tai :

1. Jei sapnuoji, kad krenta dantys, vadinasi, kazkas is pazystamu arba artimuju mirs arba sunkiai susirgs.
  2. Jei sapnuoji zieda, tai priklausomai nuo to, ka apie ji sapnuoji. Jei kas nors padovanoja, tai susirasi pora. Jei ziedas istrukes, tai reiskia nelaime.
    Berods, tuom mano zinios ir uzsibaigia. Siaip geriausia sapnu neatsiminti, tai reiskia kieta miega Mirkt

Sapnai sapnai… gerai kad zalia mesa nesapnavai…
As daznai susapnuoju i ateiti, koki nors ivyki kuris ivyksta su nedideliais netikslumais…

Sako jei sapnuoji uogas,raudonas,prisirpusias-lauk ligos Apakęs

O mano sapnai vieshai nepublikuojami Cha cha Mirkt ir jiems paaiskinimu jokiame sapnininke nera Mirkt

2->eurocat
Patikslink…
… ar sapne reikia regėti Moterys ar nėra labai svarbu KĄ regėjai???

Tiesa dar sako kad sapne įlipti į š ūdą reiškia gausi pinigų Cha cha kai kas pas mus šeimoje turėtų būti milijonierius Cha cha

O as shianakt sapnuoju, kad sedzhiu mirke ir shneku su…Dingusiu… Ir tas man skundzhiasi, kad jam pachmeliukas, galva skauda… Ir staiga pajuntu, kad ir man skauda…net pabudau… Tai va, skauda iki shiol, jokie vaistai nepadeda… Liūdna

O shiaip va, kai grybauju, tai butinai ta diena verkiu. O jei jau dantis ishkrenta, tikrai apie mirti suzhinau… Mazha vaika sapnuoju-kas nors suserga…dazhniausiai as pati…

Karta bobute savo a.a. susapnavau, kviete mane pas save, sake kad laukia ir vis nesulaukia… O mama ish ryto paskambino ir sako:ar pameni, kad shiandien musu babunes 13-sios metines… Va tada tai bishki shiurpuliukai nuejo, juolab kad ta pachia nakti dukra susapnavo, kad mane mashina partrenke. Brrr.

Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha
Gerai

Na ir dejai Šypsena

Tai kad vis visokius blogumus rašom Cha cha o ką reikia sapnuoti,kad pasisektų?

nu galit juoktis, galit ne, bet sapnavau, kad dviese su vienu draugeliu su viena bendra pazistma moterim kartu miegojom… cia tipo grupinis turejo but… bet kazko pradejom gincytis ir dar nebaigus prabudauCha cha

O Dianela teisybe raso ir nesijuokit.Bet kiek kartu teko sapnuot ta kaku(taip graziau gal skambes),tai visada gaudavau ta diena alga(kurios pas mus daznai veluodavo).

O ką reiškia jei sapnuoji visuotinius rinkimus, perrinkimus bei susirinkimus???
… b***s, karas ir maras…

Aishku ish pradzhiu sapnuoji kaku po to tampi milijonierius gauni alga,o veliau kvapas ishlieka ,o pinigu nema.
Cha chaCha cha

Man taip jau buvo.ish pradziu sapnas po to pareishkimai.O poto prabudau,bet buvo jau velu.Apakęs Sapnas ishsipildė
Cha chaCha chaCha cha

klausykit as noriu zinoti o ka reiskia sapnuoti katinukus ŠypsenaŠypsenaŠypsena
Kas man paskys?