Diagnostinis(bandomasis) egzas

Diagnostinis(bandomasis) egzas

laikysit bandomuosius egzaminus?kreipiuosi i 12-okus Šypsena as asmeniskai zadu laikyt matieka lietuviu ir istorija…kiti sako,kad bandyt neverta…tipo zino,kad vis tiek kaip nors islaikysDrovus as tai noriu patikrint savo zinias Šypsena

tai dar ir tokie buna???!!!BaisuApakęsŠypsena

Tai jau diagnostinis egzas? Tie pavadinimai keiciasi kiekviena karta. Praeitais metais buvo info testas. Jei mes cia apie ta pati Nekaltas

na tie pavadinimai gal nelabai keiciasi,tiesiog ju labai daug,o reiksme vienaFlirtas vieni juos vadina info testais,kiti diagnostiniais,dar kiti bandomaisiais… o mes juos laikysim lapkricio vidury Baisu

ale symet kaip greitai mokslo metai eina…Cha cha

as tai irgi isturke laikysiu

aš laikysiu matematikos info testą, bus įdomu įvertint savo žinias, istorijos man nereikia, o lietuvių kiek žiūrėjau tai info testai labai lengvi, tikras egzaminas daug sunkesnis, kažin ar apsimoka jį laikyt, tik save gali apsigaut

tai va mums siaip nepatere, nes sake per lengvi

nzn dar ar laikysiuNekaltas

As taip pat laikysiu matematikos, istorijos, lietuviu ir anglu (jei tox yra Šypsena) Info testus. Dar gal Kenguroj sudalyvausiu ir pirmyn i egzus Šypsena

anglu nebus .as tai visus laikysiu,nes noriu zinot ko dar nemoku

Spėju bandysiu, jei tik bus, bet kol kas mums apie tai niekas nieko nekalba? o kada maždaug jie bus? Nekaltas

Hm, pas mus sulioj tai ne infotestai, o tipo sulios mokytoju sudaryti, jau praejo Istorijos, Matkes ir Lietuviu, ryt bus Anglu. Bent jau suzinojau, kad su dabartinemis ziniomis xj as is lietuviu ka nors padoraus gausiu Šypsena

pas mus jie bus lapkricio 19-20d.o vieno kaina 5lt…kadangi laikysiu 3,tai mokesiu 15 lygtais…

man rodos kai 3 imi moki 12 lt Šypsena

jo…jei perki visus,tai moki pigiau ŠypsenaGirtas

Pedagogai labai skeptiskai vertina tuos diagnostinisu testus. Nes sake pries pora metu buvo nemazai klaidu ir isvis netinkamo lygio uzduotys parengtos. Ypac istorijos… Kaip sakoma, gave aukstus balus, abiturientai uzmigo ant lauru Nežinau Spreskit patys.

As jau baigus, bet 12 klasej infotestu nelaikiau Ne Daugelis mokytoju patare nelaikyt, nes: 1.Pinigai; 2.Jei blogai islaikysi, tai poto verksi, kad nieko nemoki, o jei gerai - pagalvosi, kad viska moki ir viska paleisi vejais. Visi laikem tik bandomaji egza, nes tai buvo butina Šypsena

pernai laikem tuos infotestus ir rezultatai buvo LABAI PANASUS i tikru valstybiniu rezultatus. pvz matematikos kas is musu grupes surinko po 98-100 proc, tie ir gavo 100 proc is egzo. mano rezai - matkes infotestas 90 proc, egzas - 94 proc. lietuviu info - 98 proc, egzas - 100.