Devetas N3310 VS nauja Siemens A50

Devetas N3310 VS nauja Siemens A50

Gavau pasiulyma…atmeskim visus tuos privalumus, ka gereu rinktis kasdieniniam naudojimui?

aisq naujas mobas yra geriau nei dewetas…o dar ta noske 3310 jau pabodus (bent jau man) siaip tai siemensu fanatas esu, taj as imciau a50 nuvaryk i http://www.gsmpasaulis.lt ten rasi daugiau info apie tuos du mobusŠypsena dar ir komentarus galesi paskaitytŠypsena bet imk A50 Cha chaCha chaCha cha

Siaip rinkciausi Siemens’a. Paziurejus jis turi daugiau privalumu. Ziurint kas per zmogus, nokia daugiau toks paprastesnis telefonas, o Siemens daugiau su "navarotais" Nekaltas

Be jokių abejonių siemens’ą. Ir naujas ir funkcionalesnis ir gražesnis (bent jau man) ir tikrai ne kas antras turi.

Nu bet kai pasiziuri skelbimus, tai nekox yspudis susidaro, NOKIA 3310 devetas 170, Siemens A50 naujas 200 lt. NOkia jau nusistovejes, be to kiek metu, o siemens ka tik pasirode, bet kaina tai…hmm po menesiuko kokio nukris zemiau uzh Noshke…nu nezinau, nezinau Kietas

geriau nauja 3310

Na mergyt jei kasdieniniui trinimui tai da da galima lyginti, bet chia ash turejau omeny, kad palaikius kokias dvi savaites jy butu galima parduoti uzh tokia pat kaina ir neinat y minusa Kietas

pakeitus snuky ir pravalius softa bus "nauja" Kietas

gal a50 nauja!!!Cha cha

Siandien isigijau nauja A50. Sena gera Nokia tikrai igrisus jau. Sis kol kas mielas, malonus.Šypsena

A50 zymiai geriau nei ta N3310,vien licio baterija kazka reiskia…

ir ka ji reiskia?

Siemensa A50 jis ir naujas bus ir padoresnis telefas uz ta 3 noske…

Li baterija ta ir reiskia, kad nera atminties efekto, ilgai laiko, o A50 smagaus dizaino, ne ta nusibodusi plyta.

Nu čia net ginčytis neverta. Šiuo atvėju tikrai yra geriau rinktis A50.

Jei tureciau galimybe rinktis imti nauja A50 ar nauja 3310 vistik imciau A50! Nes sis telefas Noskei tikrai niekuo nenusileidzia o Noskes kaina didesne tik del jos vardoBlogai

A50TaipGerai

Jei kasdieniniam naudojimaui tai nokia nepalyginamai patogesne.siemensu meniu siek tiek sudetingesnis.Nežinau