derlius 2013

derlius 2013

bliamba…kazkaip ziuriu lengvai viskas auga pas mumi fazendoje Cha cha ant durniaus sukisau sparaginiu seklu,retkarciais zmona paskabe zolikes…bac,derlius nemazas is 12 krumu,jau 12litru uzvakavo,pasodino pomidorus is bendradarbes ,tuos maziukus…jopsikmat,pasiuto jie ten daugintis,nebesuvalgom,primarinavom belenkiek…reikes kitais metais dar kazka sodint JuokiasiRobikas>keistas klausimas…ta prasme keistas noras zinoti,kiek as siksiu sikane,bet jei domina,tai ne ilgiau 10minuciu…jei domins foto,tai mestelk el.pasta,atsiusiu nufotkines turini visa Taip

dr002, suzinok plyzzz kokios veisles tie pomidoriukai.

Zhulikas>ok…zmona pareis is darbo vakare,duosiu zinot…tik primink jei pamirsiu Taip

Kumato Taip

Pas mano mociute irgi siais metais situ uzderejo Šypsena jie toki maloniai rugsciai saldus, toki kaip man patinka. visa maisa prisiskyniau nes auga kaip beprociai.

Kumato yra didesni

Gudija>jo…nesitikejom tokio derliaus Skaitau

kodel as tokiu pomidoru daigu niekur neuzmaciau?

Mazieji kumato Taip Gerai Cha cha

Kažkada panašius auginau, “juodasis princas” vadinosi. Pamates turguj visad nusiperku, patinka tas saldrūkštus skonis.

Robikai,ar apart Maksimkos esi mates Kumato - pvz.pries naujaka kur nors Ispanijoje? Jei esi ten mates,tai keistas tamstos uzsispyrimas,jau kelinta karta teigiant,kad tai kumato.Jei TEN nesi mates,tai nuvaziuok ir paziurek.

Klausk pas zmona veisles!!! Užsispyręsar visdelto as buvau teisus?? Nekaltas Juokiasi