derinasi ratai.......

derinasi ratai…

limpa,bet tokie tik ant audi ir turi buti,kitai neliptu

Liaudiskai - kaip muse prie sudo

vel bl audzi… Ajna nx… gali kas nors apraminti “audiforewer” ? nes cia jau audzi.Banginiai

bbd

ratai derinasi, bet masina ne

uz.si.pi.skit kam nepatinka…dek dar… Cha cha

respectas to audiforewer Cha cha

dw dekim visus is eiles golpus, nes as vazineju su juo ir man jis zajabys, vos pamates ji, galiu nuleist, kokie jie axueni… apgailetina…

ZhAkAsZ> palliubomu!! Mirkt Gerai Taip

LADA-forever,audi-whatever Liežuvis

tinka ant a4 ant silkiu taj Ne

biTurbo> Špyga Mirkt

Audiforewer> nu ok ok… Šypsenaalfa and lada-forewer,audi-nieko pries neturiu,bet jau biski atsibost pradeda…bet cia mano amenine nuomene…nieko pikto Mirkt

Tox jausmas kad “audiforewer” sedi interneto kavinese, knisasi po saitus, iesko audzi nuotrauku, bileka aptikes uploadina y bite+, nes neturi namie kompo, negali ju sudeti y 1 folderi ir visas jas perziureti pries miega… Tikekimes, kad “audiforewer” viena diena susitaupys pakankamai pinigu, kuriuos mama duoda pietums, nusipirx kompa, ir audzi 80 1981 metu. Tada bus visiems lengviau… Ignoruoju

Qvaraba> matau kad tu pietums neturi nabageli Mirkt,tai tiek to jau nepirksiu ash tos 1982 audi,sushelpsiu tau galesi shlapdeshres prisipirkt,kad alkis smegenu nespaustu Špyga Ignoruoju Juokiasi Kietas

Qvaraba koks tau skirtumas kas kur sedi ir ka daro?galva skauda tau del to?jeigu vaidenas,tai gydykis…pats labai axujena aparata vairuoji… Velniūkštis

Qvaraba: nenorėk kad savo dešimttūkstantinę kolekciją pradėčiau dėt į čia Kietas

-quattro- suprantu kad stovi gynyboj, bet turi koshes po pakausiu kad nededi. O mano aparatas man px, nesvaigstu del to ir nefloodinu bangos opeliais.

galerija tam ir skirta,kad foto det…niekur neparasyta,kad audi negalimas eksponatas…seip nei ziuret tau i jas niekas neliepia,o tuo labiau komentuot,jau cia tavo bedos,jei tau kazkas nepatinka…