dengiu rusu rasliava
Po tokio ta zenkla belieka ant tualeto uzpaisyt ir parasyt Malkos.
Butent. baust uz valstybes simboliu isniekinima.
Oba… Tipo patriojots…
Maz cia Dzux aparats
dviratininkas gudrus labai Lietuvos pilietis, bet lojalus Lenkijai. Nieko nesuprantu. Ta lenku vista prie wc labiau tiktu, net nieko rasyti nereiketu
kas mano bagę nufotkino?
Panka
Kokios čia dalbajobo mašina? Puiki vieta nusišlapint
kuslius neranda kur nukratyti? ant sios netiktu? fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/380460_277 53837 93451_816118257_n.jpg
svaigstat… normalus, eilinis, ratstyle… o tai kai lietuvišką vėliavą ant bulkos prisiklijuoja tai čia jau vėliavos niekinamas? šitas stulpus kaip tik zjb užkalė ehujens bahurs, kad ir čiūdnas
As esu rades prie namu ant keliuko trispalvi gandona, kur dalvajobai ant veidrodeliu mausto, po kiek laiko kazkas skundes autobanginiuos ,kad kazkam ji pavoge. Ismeciau i musora. O siaip esu pastebejes, kuo labiau supuves ir suluzes auto-tuo daugiau ant jo visko prikarstyta. O reziume-kokia salis-tokie ir aparatai.
Debilumą demonstruoja su savo vėliavėlėm tiktai, o čia tai iš vis, jau idiotas
Kai 1988m savo motocikla papuosiau trispalve o prie mokyklos pievuteje su stumdoma vejapjove Gediminaiciu stulpus ispjoviau, nieks manes nei debilu, nei idiotu nevadino. Jei taip pasielgciau dabar, tokie kaip kushlius dar netokiais epitetais prisertu. Tai kuris is musu dalbajobas?
tu?
Snargly tu kompleksuotas…