DEMO vartotojuj NE!

DEMO vartotojuj NE!

Ka manote apie nika DEMO tai yra nika kuris kabo kai nebuni prisijunges prie bangos? Mano manymu tai pats nereikalingiausias dalykas kuris gadina musu naudojimasi privaciomis zinutemes ir forumais. Kaip? Ar nesate gave nie karto zinutes is DEMO? As esu gaves ne viena karta Piktas paskutine zinute buvo is Syclone kuris rase man privacia zinute, bet gavau sia zinute is DEMO taip demo kuris Banieciu sarasuose nera, bet kai paspaudziau paziureti jo profili jis gimimo 1970, vyras…daugiau nepamenu…taipat esu ne viena karta iejes ir y sio Vartotojo dienorasti kurious parase nariai, bet atsidure “Virtualaus dunduko” sarasuose Blogai Prasome rasyti savo nusiskundimus ir balsuoti pries shy “slykstu padara”

aj, nu duok tiems mazvaikiams pazaist, ir nesiparinkl Mirkt

Mane tai knisa kai is wap demo padaros, tada pusvalandi jungtis reikia Kanda

• O tai ka tada be demo daryti ??? Juk pwz atejes pas drauga kompas nemato, akd dbr uh pc esi tu o ne draugas ir automatishkai neperjungs useriu. O ajj ir nesi prisiregistraves ir nori parashyt komentara tai be demo papraschiausiai nepavyks Nekaltas- Truputy ir ash pasipiktinau demo - kai pasikeichiau muijla, ir yvedziau koda, qry bite+ man atsiunte vistiek buvau demo Baisu nsmn, bet chia jau kita kalba, tik shiaip pasipiktinau Cha cha

eik Tu, dryzuotasis, gal pamiegoti.

Dzin is tikro Šypsena

man tai vienodai - visiskai nemaiso Nekaltas

Demo dar px bet viename is mano diary apie bana buvo pasirases bangietis niku Atspek tai nieka nesuzinosi apie ji nors ir spaudi ant jo 100 kartu ir spalva ne tokia kaip visu niku Šypsena

Bangoje sveciai rasyti negali, o jei is demo parasai tai jau bangos bugas Blogai nes dazniausiai parasius zinute ismeta uzrasa “Jus neprisijunge…”

Nuo demo ir as gavau du laiskus.

sveciai gali rasyti dienorasciuose.

krootazz jiz beechaz, kaz niepateenka, kartoo soo juoo alauuz padarrom Šypsena

a ka tai gal legalu? Apakęs