Dėmesio: atnaujinti bangiečių statusai
Šįvakar atnaujinome bangiečių statusus. Įvedėme keletą naujų (Patyręs dalyvis, Banginis ir kt.), o taip pat sutvarkėme senesius statusus, kad būtų aiškiau orientuotis ką koks statusas atspindi.
Pilną statusų lentelę galite rasti Bangos D.U.K.'e arba tiesiog čia:
http://www.banga.lt/html/faq.htm#4
Jeigu pastebėsite, kad jūsų ar kito bangiečio statusas nesutampa su atnaujinta statusų lentele, parašykite man apie tai privačia žinute ir viskas bus sutvarkyta
Viskas liuks didelis dėkuj
bet gražinkit mano gerumą
Na kur visiskai nreikia pakeitimus darot a kur reikia ne
man geras buvo ir senas statusas juk nedel statuso mes cia sedim
Ačiū
Na mano statusas atitinka pagal ta lentele
O pasakykit tik ar pasikeis jei daugiau kartu bu bus patalpintas garbes pakyloj ar gedos stulpe ???
Ar trys ar dešimt ar šimtas jau būsi tik toks nebent ant gėdos stulpo pateksi
tada keisis vėl
Niu mano gerumas jau irgi grazhintas
.
o nauju statusu jau seniai reikejo .
achiu uzh dedamas pastangas keisti Banga
Jeigu dar kartą (ar kelis) atsidursi Garbės pakyloje, tai tavo statusas nepasikeis. Jis gali tik pablogėti (jeigu atsidursi ant Gėdos stulpo).
o man nepatinka nei senbuvis nei banginis, kieciausiai atrodo ulta, o juokingiausiai skamba: "blogas banginis" ir "geras banginis"
Visai niekuo nepykstu
Ivertiname!!!
hm… senbuve tai man nelabai patiko buti (skamba kaip kokia uzsisedejusi dalyve), bet kai pamaciau isijungus kad esu patyrusi saunuole, tai kazkaip isizeidziau
O teip va Ir švetųjų atsirado
o man tai nepatiko. Reikejo ne pakeisti statusus, o kazka naujesnio sugalvoti. Prie diena buvau senbuve, dabar tik ultra, o veliau vel senbuve? Kazkaip labai jau cia metotes. Kam reikia suteikti toki statusa, jei paskui ji vel atsaukti? nematau logisko paaiskinimo…
tu teisi - absurdas kazhkoks…
Laukiame konstruktyviu pasiulymu. Pasiulymuose Bangai jau ne karta buvo temos apie statusus - jie buvo daromi atsizvelgiant i bangieciu pageidavimus ir pasiulymus.
Kaž kokia katastrofa, visiškas daunizmas - buvau geriausiu senbuviu hjvznajet kiek laiko, jau nekalbant apie praleistą laiką, o patapau kaž kokiu ultra
šaunuoliu
- tai kur tvarka
?.. Blin, dar parašius 2000 žinučių vėl tapsiu senbuviu
… Tai kur logika - pirma buvau senbuvis, o dabar jau - ne
:???
statusu kaipo toks "numinusavimas" manau niekada nebuvo pageidaujamas
Statusai nebuvo numinusuoti - buvo ivesti nauji, nes bangieciai norejo, kad jie butu ivairesni. Dabar didesnes karjeros galimybes . Beje, Bangoje nera nieko laikinesnio nei statusas