Dėmesio: atnaujinti bangiečių statusai

Dėmesio: atnaujinti bangiečių statusai

Šįvakar atnaujinome bangiečių statusus. Įvedėme keletą naujų (Patyręs dalyvis, Banginis ir kt.), o taip pat sutvarkėme senesius statusus, kad būtų aiškiau orientuotis ką koks statusas atspindi.

Pilną statusų lentelę galite rasti Bangos D.U.K.'e arba tiesiog čia:
http://www.banga.lt/html/faq.htm#4

Jeigu pastebėsite, kad jūsų ar kito bangiečio statusas nesutampa su atnaujinta statusų lentele, parašykite man apie tai privačia žinute ir viskas bus sutvarkyta Mirkt

Viskas liuks Gerai didelis dėkuj Mirkt bet gražinkit mano gerumą Nekaltas

Na kur visiskai nreikia pakeitimus darot Mirkt a kur reikia ne Nekaltas man geras buvo ir senas statusas juk nedel statuso mes cia sedim Šypsena

Ačiū Flirtas

Na mano statusas atitinka pagal ta lentele Taip
O pasakykit tik ar pasikeis jei daugiau kartu bu bus patalpintas garbes pakyloj ar gedos stulpe ??? NekaltasNekaltas

Ar trys ar dešimt ar šimtas jau būsi tik toks Mirkt nebent ant gėdos stulpo pateksi Nekaltas tada keisis vėl Taip

Niu mano gerumas jau irgi grazhintas Gerai Cha cha.
o nauju statusu jau seniai reikejo Taip.
achiu uzh dedamas pastangas keisti Banga Gerai

Jeigu dar kartą (ar kelis) atsidursi Garbės pakyloje, tai tavo statusas nepasikeis. Jis gali tik pablogėti (jeigu atsidursi ant Gėdos stulpo).

o man nepatinka nei senbuvis nei banginis, kieciausiai atrodo ulta, o juokingiausiai skamba: "blogas banginis" ir "geras banginis" Cha cha

Visai niekuo nepykstu Taip

Lūpos Lūpos Lūpos

Ivertiname!!!
Cha cha Cha cha Cha cha

hm… senbuve tai man nelabai patiko buti (skamba kaip kokia uzsisedejusi dalyve), bet kai pamaciau isijungus kad esu patyrusi saunuole, tai kazkaip isizeidziauCha chaCha chaCha cha

O teip va Apakęs Ir švetųjų atsirado Cha cha Gerai Cha chaCha chaCha cha

o man tai nepatiko. Reikejo ne pakeisti statusus, o kazka naujesnio sugalvoti. Prie diena buvau senbuve, dabar tik ultra, o veliau vel senbuve? Kazkaip labai jau cia metotes. Kam reikia suteikti toki statusa, jei paskui ji vel atsaukti?Apakęs nematau logisko paaiskinimo…

Taip tu teisi - absurdas kazhkoks…

Laukiame konstruktyviu pasiulymu. Pasiulymuose Bangai jau ne karta buvo temos apie statusus - jie buvo daromi atsizvelgiant i bangieciu pageidavimus ir pasiulymus.

Kaž kokia katastrofa, visiškas daunizmasKanda - buvau geriausiu senbuviu hjvznajet kiek laiko, jau nekalbant apie praleistą laiką, o patapau kaž kokiu ultraBaisu šaunuoliuBlogaiBlogaiBlogai - tai kur tvarkaApakęs?.. Blin, dar parašius 2000 žinučių vėl tapsiu senbuviuPavargęs… Tai kur logika - pirma buvau senbuvis, o dabar jau - neApakęsApakęs:???ApakęsApakęsŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia Žliumbia Žliumbia Žliumbia Žliumbia

statusu kaipo toks "numinusavimas" manau niekada nebuvo pageidaujamas Ne

Statusai nebuvo numinusuoti - buvo ivesti nauji, nes bangieciai norejo, kad jie butu ivairesni. Dabar didesnes karjeros galimybes Šypsena. Beje, Bangoje nera nieko laikinesnio nei statusas Šypsena