Del WinXP greicio

Del WinXP greicio

TAI VA PEREJAU NUO WIN98SE PRIE WINXP NEZINAU KAIP JUMS BET MAN SU XP VISKAS ZYMIAI LECIAU VEIKIA NEGU SU 98SE PVZ. SU FOLDERI KUR YRA 420 MP3 SU XP ATIDARO PO DVIGUBAI ILGESNIO LAIKO TARPO NEI TA PATI FOLDERI SU 550 MP3 98SE.PAS MANE KOMPAS NEPER GALINGIAUSIAS : RAMO 120 SPARTA 950 MGHZ HDD 20GB TIK VA MOTKA PAS MANE SENESNE.TAIGI KAIP PASPARTINTI SAVO KOMPO DARBA NEDEDANT I JI PINIGU.BANDZIAU DEFRAGMENTUOT DISKA NEPADEJO PAS MANE VIENAS DISKAS Fat32 kitas NTFS FAILU SISTEMA.LiūdnaNORS XP MAN BENTJAU PATOGESNIŠypsena

ramu kaip xp mazoka…

Galimas dalykas kad kompas pas tave biski neveza XP.
O siaip taw patinka XP?
p.s. man asmenishkaj XP sx…

Kiek kartu reiks aishkint kad Caps virtualioj erdvej reishkia shauksma.
Razrucha pastoviai uzpi… visus su savo nesamonem ir tas kulturingesnis uz tave…

Ram’u tai tikrai mazoka, naudok kokia darbines atminties pravalymo programa kad ir RAMIdle ar dar kokia kita…

IR PO VELNIU BAIK CIA REKAUT! Cha cha

Padaryk is pradziu WINDOWS UPDATE - sukraus visa mesla ir dar geriau naudok NTFS, o ne FAT32. Nes as isbandziau XP ant Celerono 600 su 128 RAM kuo puikiausiai varo, greiciau negu WIN98.

p.s. Servis paka isimesk ir dar paskaityk apie XP suzinosi, ka reikia atjungti ir kur kad butu viskas optimizuota

siaip tai visai normalus kompas, as kazkada ant P2 333, 128RAM, 4200RPM HDD (noutbukas) buvau XP imetes, jeigu viska teisingai padaryti tai skraido kaip bite. 2 dalykai i kurios pirmiausia atkreipciau demesi tai vaizdo plokstes draiveriai (matau kiekviena diena zmones kurie imeta XP, apsidziaugia kad draiveriu nereik inete jeskot, atseit viska pati surado ir liuks) ir motinines plokstes draiveriai (Chipset INF updeitas + Application Accelerator naujesniams Intel chipsetams pradedant nuo i815, VIA 4in1 service pack - VIA chipsetams)

delservice pako tai pastebejimai mano tikie kad ant veikiancios sistemos nepatarciau instalioti niekam. nebent instaliojant nuo nulio ir tai geriausias variantas kai SP1 jau integruotas…

Patarciau display performancus nuimt, pasidaryk clasic windows stiliu, paziurek, gal virtual memori reiktu padidint…
Daugiau nezinau, ieskok ir viskas gausis

O GAL GALI DUOTI LINKA IS KUR BUTU GALIMA JA PARSISIUST.PARASYK APIE JA DAUGIAU KA JI DARO KAIP VEIKIA

Caps lock uzstrigo ?

Jam ant XP Caps Lock irgi neveikia Šypsena

Tokiu programu yra daug…
RAMIdle paminejau, nes pats naudoju
O siaip yra ir kitu:

RAMIdle

http://dl.filekicker.com/send/file/126662-4X23/ramidlxp.exe

RamCleaner

http://www.benutec.com/dl/ramcln.exe

SuperRam

http://www.pgware.com/downloads/superram.exe

Vaistus pats susirasi…Cha cha

Visos sios programos atlieka ta pacia funkcija, pravalo tavo operatyviaja atminti, kuria apkrauna windowsai ir kitos programos…
Pvz.: kai tu paleidi kokia programa ji naudoja kazkuria dali tavo darbines atminties, kai tu isjungi ta programa ji turetu atlaisvinti tavo ram’us, bet kaikurios programos to nepadaro. To pasekoje tau lieka apkrauta darbine atmintis, windowsai privarsti naudoti ne tokia greita virtualia atminti… Tada aisq suleteja visos sistemos darbas…
O sios programos naudojamos pravalyti tavo darbine atminti, kad ji butu naudingai panaudojama, o ne tiesiog butu uzkimsta "siukslemis"…

ant tokio kompo win2000 veiktu 2x greiciau nei win98 ir 2x greiciau nei winxp.