del video plokstes coolerio

del video plokstes coolerio

screamux pas mus servas vejkia jau du metus neishjungtas…
o shiaip ar taip sumokejau uz ta ventiliuokli (berods 17 litu) plius dar ish firmos pinigu perlitavau ir pamirshau beda… o jei tau gereu sedet ir pilstit alyva y kulery kelis kartus tai tavo teise rinktis

ir patepiau su paprasciausia alyva, naudojama kepimui. Ir veikia iki siol.
Šypsena

pas mane irgi stovejo antras geforsas, tai kuleris aplamai buvo sustojes. Tai irgi ishsiurbiau dulkes, sutepiau ir vell normaliai veike. Pabandyk pavalyti, kaip sake anksciau kolegos. o naujo pirkima palik paskutiniam variantui.

2 mikasijus: kazkaip tu cia originalai savo kooleri reanimavai, kad nauja pirkai Juokiasi

tai va… nesenai susiduriau ir ash su tokia problemaŠypsena zhodziu paklauses pas it bangos zhmones apsisprendziau ishrinkinetiCha cha pas mane geforce 2 mx 400 isemiau ish pci. po to nuemiau kuleri o jo radiatoriuke buvo dauk dulkiuLiūdnas nuvaliau ijungiau dar garsiau burzgia Liūdnas na galvoju ner ka jau prarast. nuejau i garaza atsinesiau alyvos prisiurbiau i sprica ir taip svelniau pasukdamas ventiliatoriu po turputi ipilinejau… zhodziu istaciau i vieta jis vis dar burzge bet jau maziau… po 1 val darbo vel isemiau vel sutepiau… ir taip 3 kartusŠypsena na dabar veikia kaip ir anksciau Bučkis tfu tfu tfu Veee zhinomaCha cha na va tai padaryk ir tu taip… Mirkt o jai jau ne tai ejk pirkti kaip ir sitas mikasijus… Mirkt bet burzgimas pas mane prasidejo nuo to, kad kompas buvo isjungtas per savaite tik kokiu 10 valandu Cha chaDDD

nu papraschiausiai nusuki cooleri nuo vaizduxos, ir nusiurbi su dulkiu siurbliu. O jei vistiek birbs garsiai tai zhinoma gali megint tept, bet geriausias variantas butu nusipirkti koki Zelman radiatoriu ir tada net aktyvaus aushinimo nereikes Mirkt

sutepimas pades kokiaj savaitej…paskeu prie alyvos vel prilips dulkes ir vel tau jis zis…papraschiausiai nueik i kompiuteriu daliu parduotuve ir nusipirk nauja kuleriuka videshkej…kajnuos apie 15 litu… kazhkada bandzhiau reanimuot servo majtinimo kulery (tiksleu ventiliatoriu) su alyva … padejo savaitej … paskeu sustojo uzhsikirtes i vos neparuko dumajs majtekas…

man vienu zodziu video plokstes cooleris pradejo l garsiai birpt ir kaista dabar. sako kad tai del dulkiu ir kad reik sutept. ka galit i tai pasakyt. ir ar jums taip buvo. ir kuo is vis tept?