Dėl vėliavos kėlimo

Dėl vėliavos kėlimo

Teisingas, mano nuomone patrijotizmo tema tu zinai… Tik norejau pasakyt, kad nelabai cia kam Lietuvoj tos trispalves dabar rupi. Buvo laikas trispalvems - dabar atejo laikas darbui ir problemu sprendimui. Gal kazkada ateis ir vel laikas trispalvems, bet tam dar tures nemazai vandens nuteketi per Kauno HE Šypsena .

Iki shiol maniau, kad nuo karshchio zhalios oazes vaidenasi…

Zinai Z , tokiu kaip Tu nevertina nei rusai, nei lenkai nei amerikieciai - niekas .Zmogus , kuriam jo TEVYNES veliava , JOS sventes yra niekas ir pats yra niekas , paprasciausia siuksle …Ir nereikia vaitoti pasiteisinimo vardan apie sunkia ekonomine bukle (man ji irgi nelengva)ar bloga valdzia (o kada ji buvo gera?).Meiles stoka Tevynei ,savo tautai yra labai didelis asmenybes trukumas ir nera cia kuo didziuotis .Uz ta "afrikietishku" spalvu derini (beje Ozelyte pati labai gerai ziuretusi kokio nors Afrikos kunigaikstuko hareme)daug musu tautos sunu ir dukru kraujo beje praliejo.To neverta pamirsti ir lengva ranka filosofuoti apie tokius rimtus dalykus kaip veliava.Man dar ne 99m.Z(jei kas)

ShowDown.Cia beskaitinedamas poros menesiuku senumo zinutes esu uztikes Tavo polemika su oponentais pries Razrucha . Manai , kad mano pamokslai graudesni negu Tavo tada ? Kaip del dvigubu vertinimo kriteriju , a katyt ?Mes smerkiam Razrucha (vaje koks nenormalas!)ir pritariam tiem kas "deda" ant Tevynes ? Kokie jie saunuoliai , jiems veliava px!Zinote visi Jus tada supuve biciuliai…

Ak Teisingas, nu tavuju senu zhinuchiu ash neieshkau, nemanau, kad tam verta skirti demesio MirktBeje, tikriausiai nelabai blaiviame stovyje skaitei, kad tai sulyginiMirkt
Post scriptum-miaw.