Del VCD grotuvu…
Cia medijoj maciau VCD\MP3 Timelink (129Lt grotuva… Kaip cia su filmais? Ar galima is kompo irasyt i CD-R kompaktus ir ziuret su tuo daiktu? Kaina tai juokinga, bet …
Tai gal kas zinot ar rodo is vis filmus taip irasytus?
Galima, rodo
Būtent todėl ir aš tokį nusipirkau. Groja mp3, filmus irgi galima žiūrėt. Bet bus problematiška, reiks kepti per 2CD
tai gal cia menesio kaina perkant issimoketinai per 12 men?
Pr3ss: cia rimtai 129 pinigu uz toki daikta? (kvepia nekokybe )
Kazkada techase (vilnius) pirkau toki pat grotuva tik mokejau 399 o siaip filmams jis nelabai tinka… bet muzikai
taip… butent uzh 129lt… uzh tokia kaina surizikuot butu galima tik kaip visada babkiu nera… butu kisheninis - vien del mp3 paimchiau
Viskas gerai. Tvirtas aparatas. Aišku jį patį reikia jungti prie stiprintuvo, arba šiuo atvėju aš per videką su tv sujungiau …
taip filmus galesi ziuret bet tik reikes konvertuot juos i video cd formata nes dabar pagrinde eina avi.mpeg4 formatuose
Cia siaip ne man reikia Draugelis klause pasidomet
sakysiu pirk
Jei normalus gal ir as nusipirksiu
O kaip jis elgiasi su katalogais? Nera apribojimu kiek giliai i mp3 CD jis sugeba ilisti?
Ar VCD palaiko CD-RW?
Nius taigi VP Market juos pardavineja…O jie gero daikto pigiai neparduos, patikekit.
100% teisybe,dar taip nebuvo kad vp market gera kokybe pasiulytu uz maza kaina.Nors pliusas kad duoda garantija ,tai bent puse metu galima ramiai naudoti.Nors buna kad ir tie fufliakai veikia gan gerai.
Tikrai nėra