del vairo stiprintuvo skyscio?
taigi pas mane tokia situacija jau senai, kad atejus is ryto uzkurus masina ne iskarto dirba vairo stiprintuvas reikia palaukt gal koki 10 kartais net 30 sekundziu,pagalvojau gal skyscio mazai paziurejau lyg gana toliau parupo man jo spalva paziurejau o jis visas juodas ,bet kiek zinau kad jie buna kitu spalvu taigi norejau paklaust ar mano skysciui jau amen ar kaip ir ar isvis vairo stiprintuvo skysti reikia keist va dabar turiu toki automatinem transmisijom typeA raudonos lyg rudos spalvos ji pyliau i volvo 850 vairo stiprintuva nes bakelis buvo kiauras tai kai keiciau liko geras 600ml ar man tiktu ar ieskot problemos vairto stiprintuvo siurbly? aciu
Pažiūrėk ant to skysčio bakelio jei universalus tai tiks tikrai. Tie skycčiai būna raudoni ir dar kažkokios tai spalvos. Bent taip man išaiškino autodalių parduotuvėje “Žėrutis”.
Kiek zinau,kad skysti reikia pilti pagal spalvas, t.y. dapylineti tik tos pacios spalvos. Pas mane irgi kazkoks tamsus, nu bet dar nejuodas. Siaip del keitimo, tai cia pirklauso nuo vairuotojo. Daugkas nekeicia niekad nei stabdziu skyscio, nei skyscio pavaru dezej… Siaip blogiau tikrai nebus jei pakeisi
idomu kiek ten pilasi isviso nu reiks nueit iki masinos paziuret gal kas ant kamstelio parasyta nors siaip kiek klausiau servisistu sake kad is dalies tai jis nesikeicia
Pasuk ar pasok kada i Sostena ir paklausk - manau atsakys
- stiprintuvo skystis kaip ir dauguma kitu labai megsta buti pakeistas karts nuo karto, ypac nenaujoms auto, kur kuo toliau tuo labiau dali jo sudaro metalo drozles. 2. rinktis skysti pagal spalva o juo labiau jas derinti nera itin geras budas. nebent jei labai loterijose sekasi. tam tikros auto turi tam tikrus skyscius, ju koda isklausus is gamintojo ir uzsirasius is popieriuko verta eiti pirkti i normalia parduotuve (kad nenusipirkti gaminto nemencines miskuose).
- sutinku visiskai 2.Jei keisti-tai aisku kad ne pagal spalva. Bet jei dapilti, tai girdejau,kad galima tik tos pacios spalvos
pas mane tai pvz. honda ir vairo st. skystis kaks tai skaidrus, tai hondos servise pasake, kad ne duok dieve koki kita imaisyti- bus reikalu, tipo klampumai skiriasi ir pan.(o skystis tai hondos firminis brangus koks tai)bet tai nezinau ka kito galima padaryti tokiu atveju…pirkau firmini
Dar pavažinėk taip(nekeitęs skysčio) ir vairo stiprintuvo siurbliui bus amen Plokštelės(beje kokia mašina
)jau dabar stringa,bet vieną kartą jis “nesuveiks” važiuojant…
Galima pakeisti visą į …daleiskim DEXRON ll,ir jokių problemų,o kainuoja jis maksimum 12lt už litrą.Šiaip galonas-24lt.
na sheip yra raudonas ir baltas tipo, pas honde eina tas baltas, gelsvas tox, ji galima maisyti tik su geltonu yra ir universalus taj va raudonas-tamsus arba gelsvas-sviesus o tarp ju eina universalus-geltonas
paiesokit temos , buvo ne per seniausiai, tingiu kartotis skysciai yra : raudonas daugeliui auto, ir zalias-baltas-gelsvas hondoms
nu gerai pakeisiu as ta skysti bet kaip jis nusileidzia? ar geriau varyt i servisa ir tegul keicia nors nesinori del tokio menkniekoio vaziuot visgi galva ir rankas siokias tokias pats turiu masina volvo 740
Išleidimo kamščio- nėra.Numauk “grįžtamą”(su chomutu)šlangą (bakelis atskirai ar kartu ),išleisk kiek išbėgs,(apie .5ltr)pripilk naujo,užkurk,pasukinek vairą kelis kartus nuo galo iki galo, vėl išlieisk
Pakartok kelis kartus-kol išleistas skystis įgaus spalvą…
Viso gali reiketi 2-3litrų,pagal užterštumą.
bakelis atskirai o to kamscio kur ieskot? gerai ryt eisiu ziuresiu slangas jei kas neaisku reksiu
Taigi rašiau-kamščio nera numauni šlangą,išleidi,pripili švaraus…ir t.t
Man bego. bego skystis is stiprintuvo kol triperis uzsidege.
Gerai degė
aisku