Del temu ikeltu i mano meniu
tai va yra tox nepatogumas ar nebutu galima dar po temos pavadinimo rashyti ir zinuciu skaiciaus toje temoje? kad zinotumem ar i ta tema buvo kas parashes po paskutinio apsilankymo ar ne arba kad bent jau temos pavadinimas mano meniu pakeistu spalva kai joje parasho kas ir tu nebuvai dar aplankes tos temos po parashymo
butu neblogai
nes dabar reikia uzsirasineti paskutines zinutes, kuria skaiciau, numeri, arba labai ilgai knaisiotis (ypac, jei tema koks nors baras)
Gal visai ir nebloga mintis.
Is tikruju galetu i kita spalva pakeisti
Taigi yra salia Mano temos ten kaip tik ir raso kiek zinuciu jau yra toje temoje.
a wisai neblogai butu, jei pakeistu spalva
pritariu pasiulimui…nereiktu bereikalo perziurineti temu
ne del mano paskutiniu penkiu temu sukurtu o del mano meniu kalba eina
tai kokia bangos komandos reakcija i shi pasiulyma? siaip dar butu labai patogu kad is mano meniu butu galima ishokti tiesiai i paskutini temos puslapi
Rimtai Marciux, kaip del tu spalvu, taigi labai patogu butu
Kadangi "Mano meniu" pagrindinė paskirtis yra nuorodų į įvairias Bangos vietas dėjimas, kad būtų patogesnė navigacija, o ne forumų temų sekimas, tai šios idėjos reikėtų atsisakyti.
Tačiau galbūt ateityje panašia linkme bus galima atnaujinti "Mano temos" skyrelį, kuris kur kas daugiau susijęs su forumais.
na bet pateixiu kaip pvz yra tema pasiulymai, klausimai ir skundai moderatoriams (iki18 klube) tai va ir ji daznai nusimeta, nes iki18 moderatoriai jos nedaro skraiduole, todel butu labai patogu isikelus i mano meniu butent per ji patekti i sia tema
pritariu
As irgi tikrai pritariu siai idejai.
Juk nesunku (turbut) padaryti, kad MANO MENIU prie temos butu zinuciu skaicius ar atsiradus naujai zinutei keistusi spalva…