Del t2 Joker …
Ar galima turint t2 "Joker" nustatyti, kad galima butu prakalbeti tik tam tikra suma ir gal yra koks trumpasis numeris, kad galima butu suzinoti , kiek pinigu jau prakalbejai? Aciu.
1513 lyg
kaina 50ct, atnaujina kasdien 6h ryto, nors man atrodo veliau(is savo patirties sakau)
saskaitos patikrinima jau parashe-1513, kainuoja 50ct uz skambuti,atsinaujina viena karta i para,ryte. O nustatiti kad rybotu prakalbama suma negalima…
nepasitikiu as ju ta info apie sask
ash taj nepasitikiu tuokiom nepagrystom kalbom. Kiek kartu tikrinau, viskas sutampa praktishkaj iki centu.
O kaip ten sako paskambinus 1513 ar kiek apskritai babkiu isnaudojai ar pasako tik kiek prakalbejai ?
apskritai, kiek babkiu isnaudojai, nes visos paslaugos i ta pacia suma ieina.
man tai viskas sutampa ir jokiu nusiskundimu neturiu
anksciau as tikrindavau daznai nes nelabai jausdavau kiek prasneku, o daba zinau, kad kazkur po 1lt per diena galiu sau leisti
panasiai 3 metus turiu tai jokiu problemu.Nepalyginsi kaip kad omnitelis mausto klientus.
Tai kad skaiciuoja iki paskutines datos, o ne iki saskaitos israsymo dienos, tai man nepatinka…
Tai skaiciuoja i bendra per visa sutarties laika pvz. 18 men. ???
ne tik to menesio. nuo 01 dienos iki 31dienos. nu jai dabar paskambinsi tai pasakys kiek per geguzes 5 dienas prasnekejai.
kazka seniau girdejau kad bite kazka panasau dare, draugelis norejo kad saskaita nebeleistu kalbeti uz daugiau nei 30 ar 50lt. tik nezinau ar jam tai pavyko, nebepamenu seni laikai buvo
seip teoriskai tai tikrai imanoma, nes man atrodo tele 2 nustatytas limitas 300lt.
seip teoriskai tai tikrai imanoma, nes man atrodo tele 2 nustatytas limitas 300lt.
[/quote]
Nea,tele2 limitas 700Lt, patirtis…
brangus ble tas JOKERIS…
standartinis limitas 300 lt. bet galima ji padidinti!