del spyruokliu patrumpinimo

del spyruokliu patrumpinimo

Ar galima taip daryt ar nepatartina ? kazka girdejau kad masina labiau “linguoja” . noreciau pasizemin kokiu 35-50 mm ar gal zinot kur ta padaryt gali ? paciam aisku su bulgarke galima pereit Šypsena bet ardymo darbai truks per ilgai…

Bet kad spyruokles galai tankiau suvyti, kaip paskui istatysi? Bent jau gumos kitokios reikes Nekaltas

Kolega Kaune savo spyruokles susizemino terminiu budu. Kazkas tuo uzsiima. Kazkaip ten kaitina jas,spaudzia,gali net pakietint ir etc. Kad susispaudzia tai pats maciau,taciau nzn kaip jos laiko po to ir t.t. Cia jau reiktu,kad pakonsultuotu kasnors profesionaliau.

kiek zinau termiskai apdoroja, centrolite (ten toks baras buvo bent seniau)

O kaip su ju patikimumu po to?

na jai neturi kur pinigu deti,tai prasom,vaziukle nespesi remontuoti,beto kaip su briku leksi

Geriau sportines srote susirast!

nu aciu. ziuresim kas ir kaip cia…

Radot del ko cia sukt galva,pasiimi bulgarke ir nusipjauni kiek tau reikia,ne vienai savo auto tai dariau ir joku problemu neturejau,nei jinai linguoja nei kas ten daros,kai savo bemwui patrumpinau tai net jis pasidare stabilesnis ant posukiu

o poto linguoji, kaip isprotejes, kai nupjauni pats, as patarciau arba sportavas pirkt is parduotuves, arba skelbimuose nete pazieti, kad ir omnitelio, dabar ant ziemos, ispardavimas Šypsena

na mano pazystamas nuipjove kiek rejkejo ir norm… bet siaip as paieskociau sportiniu spyruokliu…tik kad pakaba kietesne pasidarys ir viskas… beja,kokiai cia rejkia?

O pas mane nera spyruokliu.

pirk sport spyruokles ir visks

pats buvau nusipjoves spyruokles ir nieko. Ant posukiu tai ziauriai gerai stovejo. Tik aisku kietumas tai ziaurus. Buvau is pradziu isidejes visas 4 sportines, bet galas per ziauriai stovejo ant zemes, tai teko originalias pripjaut. Pravazinejau ~2m ir nieko. Po to pakeitus aisku islindo problemu su vaziuokle. Pasitvirtino faktas, kad suzeminta vaziuokle greiciau devisi. Pazemindamas gauni tokius + : 1. Masina tampa daug stabilesne 2. Isvaida daug pagereja (cia aisku skonio reikalas) - tas, kad vaziuoklei nera gerai, nors ta galima pasakyti ir apie ratus. (jei vazineji su daug didesniais nei rekomenduoja gamintojai)

o amortiku nelanksto stoku kai pripjauni spyruokles? beto juk kietumas nepadideja, tik masina zemiau stovi… pacios spyruokles juk ne kiek nesukieteja jei jas pripjauni-tik aukstis sumazeja!!!

Nesamone pjauti spyruokles stokines Šypsena) Taigi ju kietumas ne toks visai. O kas ce bazarina apie vaziuokles,tai kiek laiko vazineju su sportinem spyruoklem jokiu bedu nera. Siaip buna problemos del padangu grauzimo.Reik butinai daryti suvedima,kuris deja ne visada padeda.

masiniukas hyundai scoupe. 94 m pas ja ir taip sportines stovi. tik kad masina gal ciut zemiau standarto. o as noriu dar nuleist bizki. pakaba ir taip pakankamai kieta. gal raudonos spyruokles tiktu nuo kokios kitos masinos ???

Matuok diametrus ir ziurekis.O ar raudonos ar melynoas ar salotines ir t.t. priklauso nuo gamintojo :wink:

norech dar suzinoti kokie minusiukai yr del zemo mases centro? Šypsena Neskaitant to, kad padangas grauzia. Sportine vaziuokle lietuvoje-yra ubagu vazhiuokle.