Del SONY ERICSSON T630 PICTURES perkelimo i PC

Del SONY ERICSSON T630 PICTURES perkelimo i PC

Sveiki! Turiu SE T630 ,taciau niekaip neina susidoroti su uzduotimi - perkelti paveikslelius i kompiuteri! Jei kas zinote kaip tai padaryt,gal galite issamiau paaiskinti,nes niekaip neina! P.S. naudojau FILE MANAGER’i , turiu BlueTooth’a !PC telefona randa ir atpazysta! Gal tai palengvins paaiskinima! Dekui labai butu! Taip Labas Širdis

Eriku klube klausk+paieska

man lyg ir veikia nieko nedarius, zodziu ijungi infrareda ar blueoofa, randi paveiksliuka meniu randi siusti per blue toofa ar infra reda, ir siunti, Win Xp su 2 service packu pagauna automatishkai

Tarakonas 2000 O tai taviskis T630 randa PC? ba man eina is PC i telefona viska siustis? Kaip padaryt,kad rastu telefoniukas kompiuteri?

pas mane SE K500i, bet su T630 tas pac, nu paveiksliukus ir mms shablonus keliuosi per Image Editor ir MMS Home Studio programom, jos parsisiustos is SE tinklapio, ten dar yra sound editor, bet su tuo kazkas ne taip. tai melodijas su File Manager siunchiuosi. tiesiog nueik i sonyericsson.com ir ten prie savo telefo aprashymo rasi software. p.s. jei turi skype tai per ja galiu permest ka turiu Šypsena

su tom programom telefas kompa ir kompas telefa ishkart atpazysta, bandyta ir su T630