Del Siemens ST55

Del Siemens ST55

Gal kam reik paalbos del ST55? Manau nemazai issiaishkinau del jo… O gal ir man padesit: ieshkau softo ST55i, gal kas zinot kur? nes per visokias google tai snipstas gaunas Nekaltas

o ka issiaiskinai? gal gali placiau.

JO… labai aiskiai parasei Liežuvis O softo tai ieskok siemenso http://www puslapyje.

Na persirasiau softa kad galeciau poly ir walpus uzsisaugot, kaip kabeliuka USB perlituot ST55 telefono kad veiktu, kad pakankamai ST55 su ST60 panasus schemom- is ST55 galima padaryt ST55i imetus softa ir galima bus filmuot kaip ir su ST60… Kietas

gerai, padaryk man kabeliuka ir perrasyk softa, sumokesiu litukus kelis ŠypsenaAlus

Padaryk kabeliuka, tai kad as USB kabeliuka pirkau atveshta ir reikejo perlituot nes kinieciai smaise laidelius. Galiu suveikt kabeliuka ir perrasyt softa, bet paklosi ir ush preke ir uz darba Kietas

o gal issiaiskinai ar ymanomas java palaikymas?

Siemesn ST55 javos nepalaiko, tik ST60 palaiko. Bet, ikelus ST60 softa i ST55 turetu palaikyti.(pvz: XP taip pat nera javos, reikia idiegti papildomai Nekaltas ) ST60 softa turiu( vasario men.), bet bandant ikelt ishmeta error. matyt bloga, bandziau kelis katus,bet keliant naujesne ST55 softa ishkart ikelia… Kietas

Gal kas matė ST55 su Lietuvių kalba,būčiau dėkingas už full flash’ą.Okas dėl ST60 softo įkėlimo į ST55,buvau back up’ą (*.mot) formatu įkėles,bet rezultatas liūdnas,nes po to jokios givybės telefonas nerodė.Su STTool įsikėliau 031205 naujausią versija ST55’to , daber veikia puikiai.Galima išsisaugoti melo ir paveiksliukus iš WAPo.Padėkite su lietuvių kalba, nes internete radau tik rusų kalbą.