Del shildymo sistemos hermetizavimo.
Tai va ruosiantis ziemai virtuvej pakeiciau radijatoriu i didesni ir pamaciau, kad tarp sekciju "rasoja".
Propke buvau dejas ant tarpines per ja irgi leido tai ishsukau ir per ja idejau pora shaukshtu garstyciu milteliu, o propke uzpakavau su pakulom (eilini karta isitikinau, kad tarpinem ir tai guminiai juostelei toli iki ju ).
Klausimas per kiek gali "uztraukti" ta skylike nes visos radijatoriaus perrinkinet neturiu ikvepimo…
p.s. vakar kurenau visa diena, bet rasoja visvien…
man kai reikejo nuorinimo kraniukus ideti i radiatorius tai vien pakulom ant sauso sriegio ir poto jas priesh uzsukant susiuriku istepiau . turi sriegiai sausi buti butinai ir poto leisk ishdziuti, teko girdeti ir matyti apie specialiai sandarinimui skirta koshe kokia tai jai pox ir ant dregno galim tepti.
Tai as su ta pilka "koshe" ir pakulom ir sandarinu, bet klausiu kada "rasot" tarp sekciju nustos?
o kas tau sake kad nustos rasot , galvoji ,kad del garstyciu ? o man apie pertepima svieciasi mintis, nes kad ir nustotu rasoti nebus ramybes del ateities avariju.
tai raityk rankoves ir prie darbo
Nu matai mazos skylutes laikui begant ir savaime uztunka, o man vos vos lasha per sekciju sudurima, o garstyciom nuo senu laiku masinos radijatorius tokiu budu "klijuodavo" bei centralinius.
Va tik su jom dujini galima uzkisht (kaip mashinos peciuka) tai dabar ir is tinklo isjungiau, kad nepaleist- teks su elektra ir malkom shilta vandeni ishgavinet kol kas
tai tada kantrybes ir gal su kokiu santechniku pasikonsultuok del SV.ramybes