del rudziu ant ratlankiu ?
gal kas zino kur vilniuje salina rudis smelio sroves pagalba (peskostuika),nes labai jau tingisi slifuot
Kaune yra kažkur
lyg aleksote mačiau neatsimenu kokia firma bet omnitel/skelbimai ten jų kas antras skelbimas dalis parduoda naudotas motoritas ar kaip ten na nepamenu
AS taj pac su peskostruika bent jau variklio galva nuvaliau ir ruosiuosi lietnykus valyti (nuesti smeliu)
o kas yra tas daiktas "peskostruika" ?
prie kompresoriaus prisijungia toks galas issisakojantis per viena pucia ora o pro kita traukia smeli to pasekoje puciamas smelis po spaudimu…
Idomu kiek kainuotu nuvalyti ratus su tuo smeliu?
ar imanoma visa sita reikala namu salygomis pasidaryti?sakykim turint kompresoriu,gal smulkaiu galit nupasakoti?noriu lietus nusivalyti,bet su popieruku labai jai sudetinga butu…kiek toks malonumas firmoj kainuoja?
Yra tokia vietele Aleksote, pvz mano garaze, ir skelbimai ten mano
bet kas liecia peskostruike, tai lietus diskus nepatartina valyti, nes smelis isdauzo duobutes ir jas paskui labai ilgai tenka naikinti shpakliaus pagalba…geriau jau tiesiog ranka nusveisti arba su drele uzdejus specialu antgali…
jei reikia atrestauruoti, paskambink man suderinsime uz normalia kaina.
ViktoriuZ rašė:
ar imanoma visa sita reikala namu salygomis pasidaryti?sakykim turint kompresoriu,gal smulkaiu galit nupasakoti?
Pats tikrai nepasidarysi- cia ne povelizatorius…
bet tai kur toki dalyka rast vln niekas ir nezino
Nusipirk dratini diska ant dreles ir pirmyn (tik ventilio nesuvaryk).
Sau rudeni nuvariau, perdaziau
Pawlaz rašė:
prie kompresoriaus prisijungia toks galas issisakojantis per viena pucia ora o pro kita traukia smeli to pasekoje puciamas smelis po spaudimu…
aisku :]
Gangiuxz rašė:
Nusipirk dratini diska ant dreles ir pirmyn (tik ventilio nesuvaryk).
Sau rudeni nuvariau, perdaziau
O kokiais dazais dazei,spec. ratams skirtais,ar su paprastais sidabriniais dazais is flakono?