del reklamos rusiu

del reklamos rusiu!!!

kur galeciau rasti aprasytas tas reklamos rusis kuo issamiau???
gal zinote saita nete?
o gal yra gera knyga, kuria butu galima rasti knygyne ar bibliotekoje???
dekoju uz bet kokia pagalba ir nuorodas is anxtoApkabinimasTaip

ir dar zuinau gera knyga apie reklama paciolio isleista kazkaip "apie sudetingus dalykus paprastai"vadinsi, bet ar ji dar prekyboje?

o tu nueik i knygyna ar i biblioteka ir iskart rasi Šypsena. tik netingek

knygyne tokiam siaulietiskam ziburio siaip tai su didziausiu nooru visa savaite kasdien ejau ir neradauNekaltaso bibliotekoj nebuvau jauciu tex i ta nelemta vissinski prasirasyt.

o gal turit tokiu gal kaip ir nuoroduy kokios knygos dar geros?

nelabai supratau apie kokias cia rushis kalbama… Nežinau
niuz bandyk nete gal…?
kazka like…
http://www.marketing.spb.ru/lib-comm/index.htm

nu zinai reklamos rusys as tixliai pavadinimu nezinau bet domintu mazdaug tos kurios yra siejamos su reklama spaudoje per radija plakatai skrajutes

p.s.aciu uz nuoroda nmeteApkabinimas

gal turi ka patarti knygu atzvilgiu?

Tikrai sunku ka pasakyt, kai tiksliai nezinau apie ka… Pas mani daugiau kurybine bibliotekele Mirkt

Siaip yra lietuviskai isleista nauja knygute ‘reklama ir jos poveikis vartotojui’ - sh verta, bet ten apie visas reklamos rushis uzsimenama. na, gal nera ‘interactive advertising’ ir pan., bet tai ka tu mini, ten atrodo yra…

gal dar cia:
http://mokslo.centras.lt/data/darbai/mc626.shtml

P. Kotler “Principles Of Marketing”. susirask skyriu apie reklama, labai aiskiai parasyta Šypsena

Spauda. Reklamos laikraščiuose pranašumas tas, kad skelbia vietinės rinkos informaciją, pasirodo laiku ir yra lanksti. Ji suskirstyta pagal prekes ir paslaugas, ją lengva pasirinkti. Trūkumas - ši reklama trumpalaikė (laikraščiai greit sensta, prasta reprodukcijos kokybė, mažėja jų skaitytojų). Žurnalai reklamai naudojami gana plačiai, tačiau jiems reklama turi būti rengiama iš anksto - prieš 2-3 mėnesius, be to, ji skirta tik tam tikram skaitytojų būriui.

Skelbimai. Skelbimų lentos tinka daugeliui prekių, tačiau ne visur jos gali kaboti, ribotos ir kūrybinės jų išraiškos galimybės. Skelbimai transporto priemonių išorėje ir viduje nebrangūs. Keleiviai turi laiko įsižiūrėti į juos. Skirti mažų ir vidutinių pajamų vartotojams.

Radijas. Reklama per radiją - gana pigi informacija, veikianti daugelį gyventojų sluoksnių, gali būti diferencijuota pagal laidas. Trūkumai: ši informacija trumpa, įsiminti kai kuriuos duomenis (telefonų numerius, adresus) gana sunku.

Kinas. Anksčiau reklamos agentūros kiną pasitelkdavo plačiau. Dabar, kai žiūrovų nedaug, o reklamos gamybos sąnaudos didelės, retai benaudojama.

Reklama televizijoje apima didelę auditoriją, daro didelį poveikį. Trūkumas - aukšta kaina (JAV 30 s reklama kainuoja 35000 $ per vietinę televiziją, o per nacionalinę programą - apie 750000 $). Didelį reklamos srautą (JAV 30 min. laidoje yra apie 10 min. reklamos), sunku įsiminti. Tyrimai rodo, kad geriausiai įsimenama 3-4 kartus rodoma reklama.

Reklama paštu. Reklaminiai prospektai siunčiami tiesiogiai į namus. Privalumai - galima siūlyti pasirinktiems pirkėjams. Marketingo organizatoriai gali išsinuomoti ar sudaryti pirkėjų sąrašus, o kompiuteriuose galima sukaupti daug informacijos apie esamus ir potencialius pirkėjus. Trūkumai: reklama gana brangi, o kai pirkėjų pašto dėžutės kupinos, kai kurie reklamą išmeta, jos net neskaitę.

saltinis:
http://www.tingiu.lt/Ekonomika/click.php?file=ekonomika_vv_marketingas
_www.tingiu.lt.rar

shita knyga labai gera Taip teko univere is jos mokintis. internete yra sios knygos testai, bet pacios knygos nera. Jei yra galimybe susiveikti knyga, ten tikrai gerai ir aishkiai viskas turetu buti aprashyta. Taip

Labai gera knyga, bet… buten apie marketinga apskritai… Reklamai ten skiras nepakankamas demesys… nors aisku, nezinia kiek temos autorei tos info reikia.

Jau parsisiunčiau. 41 Mb. Philip Kotler - Principles Of Marketing (2nd European Edition 1999).pdf. 1036 puslapiai. Apakęs
Rodos ilgai skaitysiu… Pavargęs

nu jo, nemaza knygute, uztat per 2 semestrus ja ejom Nekaltas
yra turinys, tai susirasi ko reikia ir perskaitysi. ten labai aishkiai anglishkai parashyta visa knyga, greitai skaitosi Šypsena Taip