Del RAM’o
Kiek galiu ikisti RAM WIN98SE jei procas celeron 1GHz cache256? Noriu dabar imesti 512KB bet nezinau ar supras kompas.dabar turiu 384 MB.Supranta.
paziurek ar matka palaiko, o shiaip tai ar tikrai tau reikia tiek ramu?
512KB???
siaip ankscisu turejau 128 MB. GTA3 stabdydavo.o 384 MB jau ne.o del matkos tai jau cia as nesuprantu nieko. Gal paaiskinsit kaip suzinoti kiek palaiko? Zinau kad pas mane matka QDI
Shiaip tai turetu palaikyt, o del geimu tai vaizdo korta keist reikia, ne ramus
pazhiurek ant jos instrukcijos, shiaip realiai turetu apie 2-3 gb palaikyt dar nuo chipseto priklauso
Kitaip tariant dek tuos papildomus 512 mb drasiai… tik didelio skirtumo neturetum pajust
o kazkur girdejau, kad 98 nemato ar tai nenaudoja daugiau nei 128M ramo… hmm…
Kad mato, tai tikrai. Pats esu vienam dailininkui pastates 768 MB. Bet esme ta, kad Win95/98 RAMo didinimas nelabai duoda prasmes, nes sistema nesugeba isnaudoti dideliu kiekiu. Yra tokiu atveju, kai vietoj 256 MB pastacius 512 MB kompo greitis akivaizdziai suleteja. Isemus 256 MB ir palikus kaip buvo 256 MB kompas vel pagreiteja As manau, kad daugiau kai 256 MB i Win98 nera prasmes kisti. Na, gal kai kurios aplikacijos ar zaidimai, kurie ziauriai ryja atminti ir pagreites per "Marytes plauka". Va NT serija, visai kas kita, cia jau kitoks atminties organizavimas ir cia efektyviai isnaudojama visa atmintis.
384 MB mato ir viskas zjb pas mane video korta geforce 32MB MX bulk(cia nurasiau nuo knygeles)
Tai jau tikrai videske laikas keisti
Pakeisi vaizdeske ir nereikes jokiu ramu dadejinet