Del \"Noriu Susipazinti\" moderatoriaus Ralis.!

Del “Noriu Susipazinti” moderatoriaus Ralis.!

Paziurinejau ta kluba, bet pastebejau kad Ralis. neaktivus moderatorius. Ar nemanote kad jam reiktu nuimti shita laipsni?

ZiebraZ

Neaktyvus ? ApakęsApakęsApakęsApakęsApakęs

Vadink kokiu nori. Bet tik ne "neaktyviu"

No comments.

turbut norejai pasakyt kad i jo vieta tu pretenduotum?Cha cha

O is ko sprendi kad neaktyvus? O as - aktyvus? O murrr?

ne saves nereikia rekomenduoti, o tai greiciau ban gausi Mirkt

Ir vel ziebraz GeraiCha cha.

Sakykite Taip arba Ne, o tai nieko nesuprantu ka turit omeny Kietas

NEMANOME :-/

Nu jei nemanote, tai zebra i zamus kiskit, gal ten tverka padarys, oa tai niekaip ten zmonos nerandu Cha chaCha chaCha cha

ziebraz, pasistengsiu parasyti paprastai: kodel pagalvojai kad Ralis neaktyvus moderatorius? O gal jis visgi aktyvus? Paaiskink savo nuomone.

Badas, jo, aš visą dieną net neprisiliečiu prie forumo… Net nedalyvauju ten. Juk tu irgi, ania ? Mirkt Cha chaCha chaCha cha

Neaktyvus? Cha cha Jis per daug aktyvus! Net labai aktyviai extremalu foto buvo pratrynes kazhkada… Cha cha Bet mes jau jam atleidom… Cha chaLabas

Siulau nekreipti i ziebraz demesio, nes kaip supratau jis nori nuversti kuri nors is "Noriu susipazinti" klubo moderatoriu ir uzimti jo vieta…

100% Taip Taip, nors niekad tam klube nebuvau Ne Aš nekaltas

ziebraz, kas tavo manymu yra "aktyvumas"? Ar tai, kai moderatorius tau pateikia kassavaitine savo veiksmu ataskaita, kai pateikia atsakymus i patenkintu/nepatenkintu jo veikla bangieciu klausimus? Kai ant kiekvieno kampo puola visus moralizuot? idomiai ce…

ziebraz, pagaliau zengei konkretu zingsni, uzuot sukes aplinkui ir renges visokias apklausas.

Bet jei zengei viena zingsni, tai zenk iki galo.

Nori buti moderatorium?

ziebraz būtų labai aktyvus moderatorius!!!GeraiGeraiGerai Aš - už Gerai Mirkt
Jis labai kritiškai pasisakoGerai. Tas imponuoja BAISIAI Mirkt

ziebro zinuciu netrina tai neaktyvus…
plet is kur tokiu lopu atsiranda…
o del klausimo tai NEMANOME

ar noriu ar nenoriu tai mano reikalas Aš nekaltas