Del “Noriu Susipazinti” moderatoriaus Ralis.!
Paziurinejau ta kluba, bet pastebejau kad Ralis. neaktivus moderatorius. Ar nemanote kad jam reiktu nuimti shita laipsni?
ZiebraZ
Neaktyvus ?
Vadink kokiu nori. Bet tik ne "neaktyviu"
No comments.
turbut norejai pasakyt kad i jo vieta tu pretenduotum?
O is ko sprendi kad neaktyvus? O as - aktyvus? O murrr?
ne saves nereikia rekomenduoti, o tai greiciau ban gausi
Ir vel ziebraz .
Sakykite Taip arba Ne, o tai nieko nesuprantu ka turit omeny
NEMANOME :-/
Nu jei nemanote, tai zebra i zamus kiskit, gal ten tverka padarys, oa tai niekaip ten zmonos nerandu
ziebraz, pasistengsiu parasyti paprastai: kodel pagalvojai kad Ralis neaktyvus moderatorius? O gal jis visgi aktyvus? Paaiskink savo nuomone.
Badas, jo, aš visą dieną net neprisiliečiu prie forumo… Net nedalyvauju ten. Juk tu irgi, ania ?
Neaktyvus? Jis per daug aktyvus! Net labai aktyviai extremalu foto buvo pratrynes kazhkada…
Bet mes jau jam atleidom…
Siulau nekreipti i ziebraz demesio, nes kaip supratau jis nori nuversti kuri nors is "Noriu susipazinti" klubo moderatoriu ir uzimti jo vieta…
100% Taip , nors niekad tam klube nebuvau
ziebraz, kas tavo manymu yra "aktyvumas"? Ar tai, kai moderatorius tau pateikia kassavaitine savo veiksmu ataskaita, kai pateikia atsakymus i patenkintu/nepatenkintu jo veikla bangieciu klausimus? Kai ant kiekvieno kampo puola visus moralizuot? idomiai ce…
ziebraz, pagaliau zengei konkretu zingsni, uzuot sukes aplinkui ir renges visokias apklausas.
Bet jei zengei viena zingsni, tai zenk iki galo.
Nori buti moderatorium?
ziebraz būtų labai aktyvus moderatorius!!! Aš - už
Jis labai kritiškai pasisako. Tas imponuoja BAISIAI
ziebro zinuciu netrina tai neaktyvus…
plet is kur tokiu lopu atsiranda…
o del klausimo tai NEMANOME
ar noriu ar nenoriu tai mano reikalas