Dėl paklodžių...

Dėl paklodžių… Cha chaKietas

Gerą dieną, ponuliai Taip Gerai Būt da geresnė Taip, jei neraikt šitos temos. Kietas Taigis, apie ką… čia mumi Nekaltas… Aha, apie paklodes Taip Tiesa, ne tas, kur lovoj, a citatines. Nekaltas Nežinau, kaip Jumi, ale mumi anos akį rėžia Taip - negi tep sunku atsakant palikt tik tą pasisakymą, kurį komentuojat? Dažnai matos, kai porina du ar keli dalyviai, a komentus lydi citatos, kur 3,4 a da daugiau “tas rašė - tas rašė - tas rašė”. Maž galėtute biškį apsikuopt toj srity? Nekaltas Čionajaus yr tik prašymas Nekaltas (kol kas Cha cha) i zvierskų priemonių nesiimsma Cha cha, kaip kituose forumuose. Tiesiog, mažu rodykim vieni kitiem daugiau pagarbos, ką? Nekaltas Nekaltas

pasistengsim Cha cha

pucia pucia mariu vejai nesa nesa… Nekaltas Nekaltas Nekaltas

a tau gaila? Nekaltas Cha cha

Sveiks tamsta! Klausau, netampyti paklodziu !

ir nieko ant ju nedaryti Cha cha tipo nepalikineti ko nereikia Juokiasi

rooki, atsipalaiduok Bučkis Girtas

Kur jau ty daugiau… atsipalaiduot Cha cha, nei… esu Taip Cha cha Ale paklodės knisa Taip Nekaltas Čia buvo tiesiog prašymas Taip Nekaltas

ti gerai kad ne kaldros Nekaltas dvigules Taip

…kraujuotos paklodes…

sutinku pilnai Gerai Gerai Gerai Cha cha

A viršinykas nesiteiktų kaip koks VMI pateikti išaiškinimą kas jau yra paklodė, o kas dar ne? NekaltasP.S. į temą: mane tas citavimas siaurais stulpeliais per 2 lapus prirašant tik “pritariu” arba “nesamonė” irgi užknisa. Dar labiau užknisa, kad rašytojas nesudėlioja citatų ženklų ir fig atpaistysi kur kas rašė.

Su kuo? Apakęs

ir dar uzknisa, kai vietoj “y” raso “i” Cha cha

ale kazkur ka tik panasia nuostata skaiciau… ar tik ne pas Razrucha? Nekaltas

o jei nesutiktum, tai būt “tuščiai”? Flirtas Cha cha

Šiaip tai dzin, blogiausiai čia tiems, kurie wap’ina.

Miela mano, tame populiariame žodyje taip rašo specialiai - kad automagiškas cenzorius neiškraipytų Taip

kadangi sutinku tai nezinau kaip butu atvirksciai… Liežuvis