del nauju istatymu

del nauju istatymu

nu joo,tai tipo jei iatatymas iseis-*tai jau visi maloletkos su pirdom dings is gatviuJuokiasiJuokiasi vazines tol kol durni tevai pirks pirdasKvankt?

Pacukas be teisių bus baudžiamas taip pat, kaip ir furistas be teisių, tai dar pažiūrėsim, kaip čia pavažinės…

O tai kiek jiem draudimas kainuos? 500 ir daugiau?

O nebandei druadime teirautis - nemanau, kad kaina pasikeis - kiek anxčiau motoroleriui kainavo draudimas, tiek ir dabar kainuos…

Tai gaunas taip kad reiks registruot visus mopedus, motorolerius, motorinius dyfus. O kaip su tom visom senosiom rigom, deltom ir t.t. kur iki 50ccm? Seniau jom nereikdavo nieko, niekas ir galvos nekvarsino kieno ten nuosavybe. Ar registruotu man tokia jei as jiem atvezciau be nieko?

ciuju ant nieko ir uzregistruotu o tu dar paru gautum Cha cha
geriau nerizikuok… Nekaltas o gal numatyta kazkas tokiu atveju?

pasakykit gerbemi kolegos
reikia nupirkti 125 motocikliuka
ir didzioji dauguma yra dokai perdaryti ant 50cc
ka tokiu atveju daryti ?

Ne reix, o JAU reikia ir REGISTRUOJA, šiandien pirmus numerius pačiupinėjauGirtas

Mišios tiems pirdocikletamsGirtas… Ir gerai, man visi papigiai ant šroto siūlysKietas

tikrai yra ir su normaliais dokumentais. Jei turi ir tikrus - viskas gerai, bet jei ne, tai geriau nereikia. As turejau anksciau 125 aprilia (normalus dokai), ir su mentais teko pabendraut. ne tokie jie ir durni.

ai, beje, pazistamas kazka uzsimine, kad tipo pirdininkam bus duotas puses metu terminas, kai jie gales uzregistruot savo pirdas net neturint dokumentu, jei ju kebulo nr. nebus itraukti i ieskomu transporto priemoniu sarasus. Mano akim tai yra vogtu pirdu legalizavimas Kvankt? jei ju ner tuose sarasuose, greiciausiai ir nebus…

idomu cia tikrai taip bus ar tik gandai…

nesupratau-tai visdelto bus numeriai?