Del moderatroriu isejimo… Yra pasiulymas… Bo kitaip bus cia KOSMARAS
Seip manau jog Rally tikrai vienas nesusitvarkys reikia nors Magii prijungti prie jo laikinai kad nors kiek padetu ji jau truputi zino nes cia pasidarys didziulis kosmaras. Ka mano MODERATORIAI?
Jo,jau jeigu mindze ir LCG atsistatydina,tai Magii i 2-a moderatore ikiskit…
tai turbut kad reiges
Magii y moderatores…
jei reiktu rinktis rally ar magii
magii… nekomentuosiu
Jop butu tikrai grazu jei Magii teiktusi Raliui padet… Bo manau tas varshkelis niekaip nesusitvarkys…
ko cia zliumbiat pamatys kad nesusitvarko tada r pakvies sau i kompanija o daba dar anksciau laiko uz ji zliumbt pradejo, duokit bent pabandyt ralliui susitvarkyt gal ne toks jau jis ir blogas pasirodys
Mindzes ir LCG atsistatydinimas nepriimtas. Kai kas per anksti apsidziauge
Nematau kitu zmoniu, kurie siame klube taip puikiai tvarkytusi kaip jie. O kai kam del savo elgesio turetu buti geda (aisku, jeigu jie zino, ka sis zodis reiskia).
Teisingai, nereikia dar nieko sneket, nors mindze ir LCG atsistatydino, niekas nesako, kad mes juos paleisim. Jie buvo moderatoriai, jie ir liks moderatoriai.
Tai aisku, kad Magii ‘pridekit’! Ir ne laikinai, o ‘ant visam’
! O trecias kas bus…
…?
!
Vat ir niekur jus( Mindze, LCG) nuo musu dabar nepabegsit!
Kaip buvot moderatoriais,taip ir liksit
kai paugsiu ir turesiu daugiau proto as irgi busiu operatorius
As aisku nieko neturiu pries magii, bet gal tegul Rally pats nusprendzia ka jis nori matyti salia saves arba padaryti nauja konkusiuka, o kodel atsistatydina senieji?
nepabeks VISKAS!!!
Kas cia bus be ju… Baisu net pagalvot…
Vaje vaje…
didesnes nesamones dar nebuvo , jei zmones nori pasitraukti is darbo tai jie tai gali padaryt, cia juk laisva salis, jei jie tikrai nori pasitraukt tai tegul daugiau nemoderuoja ir siaip nedaro nieko kas susije su moderatoriais ir ju atsistatydinimas bus patenkintas, o siaip tai yra Rally dar yra Maggi kuri jam tiktu i kompanija ir jeiktu trecio tai manau Rally su Magii turetu nusprest kas jis tox-tokia bus
Aš jau buvau išsigandęs. Na tikiuosi, kad tie du mano nuomone šaunuoliai liks. Na bet jai jau jie visgi išeitų, tai be jokios abejonės antra moderatore turėtų būti Magii. Ir ne laikinai
idomu kam xixixi
Jie ne nori pasitraukti is darbo, kai kas ju buvima Bangoje paverte tokiu pragaru, kad jie nusprende iseiti. Kadangi Iki18 nebesusitvarko su situacija ir virsu ima tie, kas garsiai rekia ir bjauriausiai keikiasi, Banga ima vadeles i savo rankas, kad butu isvengta anarchijos. Panasi situacija buvo ir dar viename klube, todel as jau maciau, kaip gali klostytis ivykiai.
LCG ir Mindze paliekami moderatoriais - jeigu jie nemoderuos, tai ju reikalas, taciau kiti moderatoriai nebus renkami ir skiriami.
Jo cia tai tikrai kosmaras bus…