del medzio
medis grazu vienareiksmiskai
Man tai medis tinka kokiam boinge, o va 3 ir 5 tai nelabai
medis Naturalnyj derevo zamenitel
ekranas
gal kas zinote kur butu galima gauti tos klyjuojamos medzio imitacijos?nenoriu pirkti iskarto supjaustytos man reiktu lapais.gerai butu is intiko.bandziau ebay bet nieko ten neradau.gal kas pirkot ar zinot kur rast o gal kas zinote kaip tiksliai vadinasi? Nes pirkti originalu labai jau kaina nesveika.kai paskaiciavo salone tai
lentpjuveje paziurek
o pas BMW sustrai padaryta, eina aliumininis padas, ir ant virsaus kokia 2mm tikras lakuotas medis
šlykštus ir neskoningas medis
2 mm lenta
nors imitacijos lentpjuveje speju nebbbus
civiko grazesnis
kodel civico? kodel ne Acura RL? Ar tau negeda pytaka lygint su cveku kokiu nors
vairas primena tuos, kur BMS`e prie kompu pardavineja.
BMW vel pardejo gamYnt teisingus saliOnus blog.automotiveaddicts.com/wp-content/uploads/2008/07/2009- bmw-7-series-interior-dash.jpg
man tai įdomu koks čia medis čia taspats kaip darbe vyšnia,obelis,raudonmedis…medžio imitacija ,o ne medis
Tipo pirksi masina salone, o lentelem pats issikalsi?
kai tas medis normalus ir vietoj, tai tinka, bet kai toks grynai plastikinis, ziaurinio rasto tai vemt vercia.
BMW vel pardejo gamYnt teisingus saliOnus blog.automotiveaddicts.com/wp-content/uploads/2008/07/2009-bmw-7-series-interior-dash.jpg … nu jo, sitas neblogas nepalyginsi auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=2067789#1