Del mano flopi

Del mano flopi

Bl kas per nesamones darosi, kodel nepegaudo floppy drive, nueinu i my computer, o ten jo nebera kas ber bullshit?

tai gal atjunginejai ir kreivai laidus sudejai ar kaip???o ei nea tai patariu pereik pire usbrakto

kad tu USB raktu mano nuomone neapsimoka pirkti.As turiu maziuka 85 mb HDD ir ko man reikia is kaimyno isirasau i ji ir po to i savo PC

arba variantas kad koki pin’a apskritai nulauzhei Nekaltas (chia jau mano atvejis Cha cha)

man tai su hardais nesiseka, kelinta karta kisu flopo shina…Cha cha

tai gal kontakto nera? jai sakai harda nesioji tai turbut maitinimo arba ide kabelis nu blogai ikistas! Mirkt atsuk korpusa ir pasizhiurek
nu tada jau rasyk cia ;]]]] ir kai rasi prezasti parasyk

jos hardas nera taip apsaugotas nuo aplinkos poveikio kaip USB raktas, harda prijunginejant dazniausiai reikia isjunkti kompa, ji ardyti.O tai nera patogu.Apsimoka/neapsimoka - jau kitas klausimas.

ir taip, ir ne. Usb raktas naujoviskiau ir paprasciau naudoti, bet hdd greiciau. usb blogai, nes dar ne visi kompai turi usb isvestis i isore (pvz kad ir as- mano kompe nera usb jungties isoreje, o cipai palaiko, net 2;]).Hdd blogai, nes kaisiojant laida galima lengvai nulauzti pinus, be to, jungtys greitai devisi. geriausia cd-rw Laimingas (tik greicio siek tiek truxta)