Del lan laido

Del lan laido

Esme ta kad reik prailginti kabeli,snipliu tu neturiu…tai galvoju kirpti ir sujungti,bet zinau kad is tu laidu ne visi naudojami yra…tai kaip geriau daryti ? jungti visus ar tik ten puse ju ? internetuj nebus trukciu ar kokiu nesamonu del tokio sujungimo belekokio ? Kirpimas,jungimas izolecija Šypsena biski nesamone,bet snipliu nepirski dabar del vieno karto Šypsena

Visų pirma - tu čia verstą kabelį rodai. Įsitikink, ar tau tokio reikia tikrai, nes 90%, kad tiesaus (tinka ir verstas, dabartinės tinkliaškės auto-mdix jau turi praktiškai visos). Bet ar vestas, ar tiesus, tereikia 1,2,3,6 laiduko nuo kairės, t.y. žalios ir oranžinės poros.

snipliu snipliu, pagal tai kiek nepasake, tai gal ir visi 8 reikalingi. o koks skirtumas, ar verstas ar ne, jei per viduri kisi kito kabelio gabala ? spalvu svarbu nesumaisyt ir tiek.

Jis izoliaciją taupo gal Juokiasi

o meganetas ir mikrovisata turbut tuos pacius laidus naudoja ? esme ta kad i kita buta reik pervesti kabeli,vienam buvo mikrovisata,kitam meganetas,galvoju kirpti laida kolidoriuj ir jungti mikrovisatos ta lano kabeli i meganeto ir gauti mikrovisatos interneta Šypsena o foto bet kokia is interneto Šypsena esu kazkada junges,tik idomu ar taip sujungus nebuna bedu netuj po to del greiciu ir t.t. ir tie lano kabeliai kur tiesai interneto tiekejai man rodos visu vienodi Nekaltas

Dublis juokis jei tau juokinga Cha cha netaupau,tesiok siaip to paklausiau galvoju ar atmintis neslubuoja Šypsena man idomiausia ar tie skirtingu tekieju kabelai vienodi,ar jungti juos galima ir ar nebus bedu del kazko taip bet kaip sujungus…

o dar prie to pacio niekas nezino kaip suzinoti ar monitorius palaiko HDTV kokybe ar nelabai :]

Andrew > jei tu nemoki sujungt vieną spalvą su kita, tai ką aš žinau Cha cha UTP kabelis visam pasauly vienodas, ir spaudžiamas pagal standartus Mirkt Nebent šiknarankiai būna užspaudę, bet jei vienam gale ir kitam gale tas pats - JOKIO SKIRTUMO, - veiks. HDTV - manualą nemoki pasiskaityt?

Andrew o kokia jo rezoliucija? Šypsena

jei sujungsi laidu dvieju tiekeju tinklus i kruva, tai nieko gero nebus, ypac jei jie naudoja paprastus nevaldomus switchus, o tau intero vistiek nebus. jei abu butai sutaret dalintis interu, tai tau reikia multiwan marsrutkes. laida gali prailgint gatavu, per tokia dezuke sujunges, kur abejose pusese 8P lizdai.

koks skirtumas, verstas ar neverstas ? jei galvoji kirpt per viduri, tai ir kirpk. tik po to jungdamas spalvu nesumaisyk.

dar vienas anginos operuoklis per subine… jei jau sharinsites interneta, tai pasidarykit normaliai, per multiwan marsrutke, be visokiu hemaroju… ir apskritai, cia ka, abydna 20 lt moket uz normaliai teikiama paslauga? beto, kiek ten is suveltu zodziu kratinio atsinarpliojau, tai tam bute, kur dabar nori pasijungt, buvo meganetas, o tu nori pasijungt mikrovisata. pasiskambini tiekejui ir jis tau migravima turi padaryt nemokamai ir nereiks cia nesamoniu daryt, nes jau isivaizduoju kaip tu cia ka padarysi…

nemeluok, migravimas gali kainuot ir dazniausiai kainuoja, o nekuriais atvejais net sutarti reikia pratest.

priklauso nuo tiekejo. siaip turetu migravimas nekainuot… o jei jau tam, kad uz perkelima ir sutarti prasitest reikia, tada tik siust tokius tiekejus velniop net negalvojant…

tai numigruok man optika is miegamuju rajonu i senamiesti ir nemokamai.

15 postu tokiai problemai ble Cha cha nesiruosia jis nieko sharint gi, kirpk ir junk pagal spalvas arba pasiprasyk kosmovisatoj kad pertemptu ta kabeli. uzkniso jau bite su nepostinimu is pirmo kart Kanda

Jo nesiruosiu nieko vogti,tesiok esamam bute naudoju mikrovisata interneta sutartis pasibaigus Šypsena o kitam bute kazkada buvo meganetas…interneto laidai i abu atvesti,pas mane veikia,pas ji atjuntas,as savo mikrovisatos prijungsiu prie jo meganeto laido,kad man nuo mano buto iki jo vesti nereiketu jau nuvesto laido Šypsena kaip sakant kerpi kolidoriuj prie savo buto savo interneto laida veikianti ir jungti prie jo neveikiancio neto,laidai sale vienas kito kolidoriuj Šypsena o ten skambinti i mikrovisata prasyti kad pervestu neta,tai arba lauksi ju savaite arba mokesi ir vis tiek lauksi,o cia paciam daug darbo nera sujungti laidus,ir nereik laukti ju…man dydziausias klausimas ar internetuj nekenkia toks sudurimas laidu…trukdziai ar kokio sudai Šypsena o del hdtv tai manala paskaityti,tesiok galvojau pagal modeli monitoriaus eina nete suzinot palaiko ar nepalaiko hdtv Šypsena o monitorius toks manofuturelooks.com/samsung-syncmaster-t220-widescreen-22-inch- lcd-monitor-review/

Nekaltas

nekenkia, nekenkia, bent jau pastebimai, junk ir nedaryk problemu. o tai cia kas Up to 1680 x 1050 (WSXGA+) ? hdtv yra tv transliaciju, o ne kokybes/rezoliucijos standartas. full hd rezoliucija yra 1920x1080. hdtv buna tiek 1280x720 tiek 1920x1080.