del kregzhdes
sveiki,
tai va…pribrendo reikalas pirkt auto.aisq,kaip ir daugelio svajone yra kregzhde,tai wa…kokia jus kregzhde patartumet imti ar 316 ; 318 ; 320 ; 325 ,kuri butu pats optimaliausias variantas.nesu ash milijonierius,todel ir $ skaichiuoju nu galwoju kokia 93-94 meteliu uzh kokia 4500 evriuku.plyz,patarkit kas turit patirties
na pabandyk pora puslapiu atgal atsiversti ten bent kelios temos apie tas pacias kregzdes
dristu su tuo nesutikti, bet sekmes perkant
nera senai ji jau svajone , o tapo paprasta realybe anksciau labai norejau kregzdes bet dabar jeigu pirkciau tai labai abejociau ar tai butu kregzde nes ju jau pilnas miestas pasidare jaunimelis prisipirke
nu ir kas, tai jeigu jinai tavo svajone buvo, reiskia atejo laikas ja igyvendint biski atpigo gal, bet tai ka dabar, reiskia, kad visi jas susipirko, tai jau nebesinori tos masinos, tai velniam tada jos norejosi visa laika, o kai atejo laikas tarkim ir galimybe isigyt jos jau atsisakoma, ar tai nera tas noras pirkt masina ne sau, o del kitu, kad kiti matytu
Jai imti tai IS or 2.5 vanus. Kiti var man nelabai
LISKOO rašė:
Jai imti tai IS or 2.5 vanus. Kiti var man nelabai
teisingai sako.
318 IS ir 325 yra optimaliausi variantai kuro sanaudu ir ‘valinimo’ atzvilgiu. uz tokia kaina tikrai surasi gera kupeske.
dekui,dekui visiems man idomu butu suzinoti kiek ryja 318 ir 325 ?