Dėl karšto v. skaitiklių nuotolinio nuskaitymo įrengimo
Iškilo toks klausimas, pas mus bute ruošiasi keisti karšto vandes skaitiklius i kažkokius nuotolinio nuskaitymo tipo pačiam nereikės rasyti jie matys kiek išnaudoju. Kas per stebūklas tie skaitikliai kas per principas nuotolinio nuskaitymo. Ar turi jie savo nuožiūra keisti skaitiklius tuo labiau kad vasara vežėm patikrai skaitiklius jie nesugedę galioja jie dar 5 metus.
pas mus silimos apskaita tokia name,bet dar patys nurasom duomenis ir susimokame,nebent del kontroles kokios?
cia kad nieks negaletu nusukinet. visgi karsta vanduo brangus. Pas mano motina pastate tokius. nu tai nieks ten nepasikeite. sako tikrai daugiau neprisuka. o wa jei bandysi ximicint kad nemoket uz vandeni tai ir matysis
nius nieko ten *bliamba*no. skaitikliai turi siustuvus… ir siuntineja info apie tai kiek tu suvartojai. laiptinej stovi “skaitytuvai” ir registruoja kad nereiketu po butus vaikshcioti… klausineti ir pan
labai patogus “pribombasas” ta pati padaro ir su shildymu. ten kur radiatoriai butuose reguliuojami. kas antram aukshte… skydinej stovi po deze. bent jau ta versija kuria man pristatinejo
jokio tolko, jei nestovi visuose butuose… man isaiskino
Musu name silumos skaitikliai irgi nuskaitomi elektroniniu budu. Kiek domejausi, tas kiekvienam butui kainuoja 4Lt uz nuskaityma.
tolkas yra ,nes pas ka nera skaitikliu,tai jie dengia pagal m2 kas lieka nuo tu pas ka skaitikliai yra
Tad moka zmones ir uz silumos nuostolius
bet atsiranda gudruoliu kurie vistiek apipisa tuos skaitliukus gal kas zinot kaip
netiesa arba nevisur tiesa jei tam paciam name yra kiti skaitikliai? beto kai kuriuose namuose nuostolius padalina visiems nepriklausomai ar turi ar ne skaitiklius ir dar vienas, yra max dydis kuri gali priskaiciuoti vienam m2 likusi nuostoli dengia visi
sukeisk daviklius vietom
Mes irgi domejomes… sake nieko nekainuoja. Kainuoja tik sistemos irengimas.
Uzmirsk protingas skaitliukas nuo tokiu gudruoliu apsaugotas. Pvz… elektros skaitikliuose fiksuojami sroves dingimai, magnetinio lauko atsiradimai, dangtelio atidarymai, programos krapstymai ir t.t. ir cia tik dalis.