del gforce mx4400…
zaidziant kai kuriuos geimus ismeta melyna langa irten raso kad kazkas blogai su nv4_disp.dll…idejau driveriu cd ir paieskojau tarp cd su search to fajlo bet neradau…ka daryt?noriu ta faila perrasyt
Taip, padės švarus driver’ių ištrynimas ir švarus jų instaliavimas.
negi sunku pasinaudot google google.com/search?sourceid=navclient&hl=lt&ie=UTF-8 &oe=UTF-8&q=nv4%5Fdisp%2Edll ir is karto pirma nuoroda support.microsoft.com/?kbid=325730 o astuntoj faila siulo atsisiust… tinginiukai…
vienareikshmishkai - draiveriai
bl as per wapa taigi.tai kur ejt?google ar nvidia?
pakeliu
drivers rules
pas mane irgi tokia vaizduske buvo ,tai sugedo losiant undergraund2, ysidejau nvidia fx5200 tai nestringa net ant geriausios grafikos, o ant tos senos vaizduskes numeciau 32kg svarsty
underground2 ant max grafikos su FX5200 - taip nebuna… Kliedesiai
Su FX5200 tik Mario gali ant super žaist. Pritariu silver_bullet.
Jei ta super grafika ant 800x600 raiškos tai tada dar įmanomas dalykas, bet tikriausiai dar reikėtų AA nusiimti, bo fps nedaug bus
jo,man underground2 irgi neina!dar red alert2:yuri revenge
wargas su tom plokstem…tokiu atveju reik uzmirst geimus
kajp kejsta…ant nfsu2 losiant is wis nesimatydawo kelio bei aplinkiniu detaliu ir dar ismesdawo ta melyna langa.tada pasidariau liewesne grafika ir wisx ore nei lenteles.taj negi waizduske neisnesa?
Ishnesha ash be lago zaidziu su 1024*800 tiksliai napamenu zodziu shtuka ant kazkiek rezoliucija viskas ant hight. Pas mane gf mx4 64mb. Su Shiek tiek pakelta magistrale. 3dmark 18% daugiau tashku. O kaip del fx5200 tai cia ****as paskutinis. Draugelis siule pamainyt jis man savo fx52 o arh mx4 tai biski pagalvojau ir nesutikau. Pazejau intere testus tai pusei testu mx4 64mb lenkia fx5200 128mb.
geraij kai pas mane kompas 3000mhz procas ir 512mb ram
Jeah Jeah
Šiap defaultas FX5200 ant nfsu2: 640x480 su visais navarotais isskyrus VSync ir FSAA O su 800x600 visų navarotų tikrai neveža. Labiausiai stabdo Motion Blur ir Light Trails