Del forumo \"Apie viska\" ateities

Del forumo "Apie viska" ateitiesNekaltas

Kaip jumi atrodo, ar ne laikas butu susiimti ir pradeti kazka rimtai daryti, kad "Apie viska" taptu klubu??Nekaltas As manau, kad jau pats laikas butu Taip Zinoma, yra tokiu, kuriems atrodo, kad siame forume "ant durniaus" rasineja bet kokias temas, kad cia pats neidomiausias forumas… Bet as manau, kad daugeliui cia uzsukanciu, taip neatrodoCha cha Juk taip smagu kalbeti apie… VISKA! Taip
kazkada lyg ir buvo kalbeta apie tai, kad "Apie viska" butu klubu, bet ten buvo tik keli urgztelejimai ir viskasNekaltas reikia veikti, tiesiog kovoti Taip Ar atsirastu prisidedanciu prie mano minties,??? Drovus

Myliu as myliu "Apie viska" Myliu

O kam tas klubas? Ka mes tada galesime, ko negalime dabar? Kuo mes busime ypatingi kad turetume vadintis klubu?

Nemanau Šypsena kam mums buti klubu Mirkt

Mus vienija tik viena - bet kurios temos Liežuvis manau kad labai gerai buti ir forumu, juolabiau, kad anksciau bandymu tapti klubu jau buvo (kolkas likom forumu Mirkt)…

man irgi tai pakyla…

gal tuomet tipo turesim savo foto galerija. Cha cha

…bet anyway nerealus klubas apie viska

Nu ir paklauseiNekaltas tas pats, kas :"Kam isvis reikia sio forumo, juk viena ar kita temuke galime daugiau ar maziau priskirti prie esanciu specializuotu klubu"Piktas

Visu pirma busime parasyti didelem ryskiom raidemLiežuvis Juokiasi
Visu antra vadinsimes klubu, o ne forumu. O tai jau prestizo reikalasKietas
Visu trecia yra daugybe argumentu, kuriu gali pateikti kiekvienas myyyylintis si foruma Taip

man irgi kazkaip atrodo, kad tikrai nera reikalo tapti klubu, ir kokia ten didesne nauda tapus klubu, kad galima rasyti naujienas ir deti nuotraukas - tik kad nebus aisku kokias deti, o jei apie viska detumet tai tokia bezabrazija prasidetu Nekaltas

Simoniux, pirmiau atsakyk i klausima: kuo skiriasi forumas nuo klubo (turiu omeny ne fotogalerijas ir pastorinta srifta).

Vienintelis pliusas tas, kad sužinočiau, kiek % žinučių čia parašiau… NekaltasCha cha O visą kitą - fotogalerijos, naujienos, VIPai - manau jų tikrai nereikia … Ne

man 6iaip jau ir gerai taip kaip yra Mirkt

pritariu Badui, ne velnio mums nereikia tapt klubu

Na, lankausi cia pirmaji karta. Del to klausimo… Na, koks skirtumas tarp klubo ir forumo… Viena didele ir savanaudiska priezasti galetu ivardint daugelis - galesit gaut ne tik taskus uz zinutes, bet ir perlus… Todel siulyciau likt forumu. Nesiekit naudos! Apkabinimas

Laba diena Kietas man tai skiria ir uz foruma perlus, bet cia ne esme Nekaltas Tu turetum tokius dalykus zinoti, juk ne naujoke Nekaltas

JuokiasiJuokiasiJuokiasi Xaxaxaxa Juokiasi Gavau gerą vitamino cė dozę… Cha chaGerai

kaip bus taip bus Nekaltas

[quote]Mamutas rašė:

JuokiasiJuokiasiJuokiasi Xaxaxaxa Juokiasi Gavau gerą vitamino cė dozę… Cha chaGerai

[/quote]

Gentlemen prefer blondes TūsasCha chaCha chaCha cha

O man ir taip gerai…Liežuvis

Na pagal zmoniu lankomuma gal ir galetu buti klubas, bet kokia is to bus nauda

kaip sau norite…Nekaltas as tik pasidomejau, kokio aktyvumo laipsnio egoistai cia renkasi [tipo kazkokia nauda turi buti is to…] Liežuvis Bent jau tai, kad vadintumemes ne turgaus aikste(kaip isvertus foruma reiskia), butu smagiau cia jaustis Nekaltas Taip

tai jei jokio skirtumo,kad nera jokios naudos is klubo, tai kodel mums tiesiog netapus klubu??Cha cha jum vis tiek jokio skirtumo, o man yraLiežuvis Juokiasi